2777
2789

سنگ لوزه نداری؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه دلیل ایجاد میشه؟

حفره های لوزه با مواد غذایی پر میشن 

بعد از یه مدت فاسد میشن و بو میدن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مال منم خیلی بو میده فک کنم دندونام همشون خرابن خیلی درد میکنن بومیده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

چرا دارم

برای همونه 

سنگ لوزه هاتو تخلیه کن 

حفره های لوزه با مواد غذایی پر میشن بعد از یه مدت فاسد میشن و بو میدن

خب چیکار کنیم اینجوری نشه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

خب چیکار کنیم اینجوری نشه؟

راه حل اصلیش اینه که لوزه رو عمل کنی  

ولی کلا نباید بذاری ته حلقت غذا بمونه،بعد هر وعده اب نمک یا غرغره کنی،ته زبونت رو مسواک بزنی 

اینکار هارو انجام بدی تشکیل سنگ لوزه خیلی کم میشه ولی وقتی تشکیل بشه باید درشون بیاری 

برای در اوردن هم یا برو دکتر یا  به کسی بگو  با گوش پاک‌کن برات دربیاره