2777
2789

لعنت به این اینستا. دیروز دیدم  تو اینستا که یه کلیپ غمگین یه متنی هم نوشته بود که حلقه تو دستت باشه دلت پیش یکی دیگه باشه .کلن از به هم نرسیدن عشق بود .شوهرمم لایک کرده بود .دلخور شدم ازش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی چیزا رو بیخود لایک میکنم 

گاهی اوقات سر عادته دهنتو درگیر نکن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم خیلی چیزا رو بیخود لایک میکنم گاهی اوقات سر عادته دهنتو درگیر نکن

خیلی دوست دارم اینجوری فکر کنم .اما نمیتونم از دیروز به کل حسم بهش از دست رفته . 

زندگی اینقدرا طولانی نیست.. همیشه شاداب و جوون نیستی سعی کن برای هر مطلبی دلگیر نشی فقط بفکر شاد زیستن باش اگه خانم خونه غمگین باشه به همه اهل خونه سرایت میکنه 

رحمت برچشم خوب