2821
2789
عنوان

کیا معتقدن خرجی خونه وظیفه مَرده

414 بازدید | 36 پست

وقتی میبینم بعضی از خانمها میگن «"وظیفه" شوهر هست که بهمون پول بده» و این حس رو ندارن که از این بابت از همسرشون تشکر کنن. میگم پس شوهراشونم باید بگن «وظیفه زن هست که غذا بپزه، بچه بیاره، خونه رو تمیز کنه» و نباید انتظار داشته باشن که ازشون قدردانی بشه. نباید انتظار داشته باشن که تجاوز رو تجربه نکنن. چون وظیفه شونه.

نه شرعی ن قانونی زن وظیفه شستن و پختن و بجه داری حتی شیر دادن ب بچه رو نداره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مرد که کار نکنه نمیشه پس چیکار کنه بشینه ور دل زن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وظیفه است اما دلیل نمیشه تشکر نکنن! 

وظیفه من تمکینه اما دلیل میشه مرد بعدش از من تشکر نکنه؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چقد تاپیکا و کامنتای مریض و زرد میذارین شما

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

زن و مرد اگه هر دو شاغلن ، کارهای خونه بر عهده هر دو هست ، نگهداری از بچه وظیفه هر دو هست و درامد هر دو باید در زندگی خرج بشه ، 

زن اگه خانه داره پس وظیفه اش هست کارهای خونه را انجام بده ، و مرد باید از لحاظ مالی زنش را تامین کنه 

بعضیا حرفهای عجیب میزنن 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🦁🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

اگر اسلام رو قبول داری خرجی وظیفه مرده ولی بقیه مواردی که گفتی وظیفه زن نیست

تجاوز هم ربطی به اینایی که اسم بردی نداره

از کوچیک و بزرگ و زن و مرد هیچکس به هیج دلیلی حق تجاوز نداره 

اگه اسلام رو قبول نداری می‌تونی مخارج و کارای خونه رو با زنت تقسیم کنی

وظایف به هر حال باید انجام بشه و قدردانی هم باعث می‌شه از صرفا انجام مسئولیت خارج بشه و محبت جاری بشه بین زوجین

از نظر قانون و شرع بله درسته

اما یه زندگی مشترک سالم،چرتکه و حساب دودوتا رو نداره، من وظیفمه،ایشون وظیفشه نداره

همه چی صفرتا صد بر اساس تفاهم و رضایت هست ما یه لیوان آب هم که به همدیگه میدیم تشکر و قدر دانی میکنیم😁 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اینا توافقیه 

گاهی زن و مرد توافق میکنن که هم کار بیرون هم کار خونه بین جفتشون تقسیم بشه 

گاهی هم اقا مسئولیت بیرون خونه رو به عهده میگیره و خانم مسئولیت خونه رو .تو همچین شرایطی معلومه که وظیفه اقا خرجی دادن و وظیفه خانم کارای خونه هست

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نه شرعی ن قانونی زن وظیفه شستن و پختن و بجه داری حتی شیر دادن ب بچه رو نداره

درست. ولی طبق شرع و قانون یه وظیفه داره که نمیشه اینجا اسمش رو آورد. پس مرد باید به زور عمل کنه و بگه وظیفه ته؟

درست. ولی طبق شرع و قانون یه وظیفه داره که نمیشه اینجا اسمش رو آورد. پس مرد باید به زور عمل کنه و بگ ...

هم طبق قانون و هم طبق شرع هیچ مردی نمیتونه بدون رضایت همسرش اون کار ام انجام بده 🤷🏻‍♀️

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

2825
2823
2791
2779
2792