2777
2789
عنوان

دعا تو کشو لباس

808 بازدید | 31 پست

سلام خانما امروز داشتم کشو لباس  تمیز میکردم تهش یه بسته پیدا کردم بازش کردم شبیعه دعا بود خیلی استرس گرفتم به شوهرم گفتم اونم خیلی تعجب کرد آخه کلید خودمونم کسی نداره 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

عکسشو داری؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمون نداشتید؟

نه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
عکسشو داری؟

یه تیکه صابون یه کاغذ که توش نوشته نامفهوم و چند تار مو بود

خونه از اول مال خودتون بوده

اره البته مال شوهرم بوده

یه تیکه صابون یه کاغذ که توش نوشته نامفهوم و چند تار مو بود

تار مو یعنی طلسم

کسی رفت و امد کرده؟

این چند وقت ، حس سنگینی بی خوابی یا سردرد مکرر داشتی؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

باز کن ببین چیه

گفت توش چی بود

تو این سایت شنيدم حتی میدن اجنه دعا ها رو ببرن تو خونه طرف 

والا اهواز پر دعا نویس جادوگرها بخوایم‌اعتقادی نداشته باشیمم نمیتونیم چون اینجا خیلی زیاده

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

نه

از آخرین باری ک کشو رو بیرون ریختی تا الان ینی هیچ‌کس خونتون نیومده؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

باز کن ببین چیه

گفتم