2777
2789
عنوان

بیش فعالی و ریتالین

535 بازدید | 12 پست

دوستانی که فرزند بیش فعال دارن ریتالین خارجی مصرف میکنن یا ایرانی؟ 

پسر من میخوره امروز رفتیم بگیریم داروخونه میگه فقط دیگه ایرانی هست نمیدونم اثر داره خوبه ؟! 

اول سوئیسی می‌خورد اون نایاب شد بعد تحت لیسانس اسپانیاش اومد حالا هم ایرانی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام

ریتالین ایرانی هم خوبه. از هیچی بهتره 

فقط اثردهی کوتاه تری داره ب لحاظ زمانی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

سلامریتالین ایرانی هم خوبه. از هیچی بهتره فقط اثردهی کوتاه تری داره ب لحاظ زمانی

سلام ممنونم از پاسخگویی برای یک بچه ۸ ساله میدونید حداکثر دوز چقدر هست؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن اونجا خاستم جواب بدم استارتر قفل کرد

اتفاقا براحتی پیدا میکنن از روی آی‌پی

یکی از آشناهای ما پست سیاسی میذاشت

براحتی پیداش کردن  زیر و بم زندگی‌شو درآوردن

خدا شاهده حتی بمنم زنگ زدن  گفتن فلانی ۲بار باهات تماس داشته  چ نسبتی دارین؟

سرور و اینا رو نمیدونم  ولی میدونم حتی همین اینستا هم کاملا قابل کنترله توسط...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

سلام ممنونم از پاسخگویی برای یک بچه ۸ ساله میدونید حداکثر دوز چقدر هست؟!

عزیزم ب سن ربطی نداره که

من مراجع ۸ ساله دارم ک روزی یه نصف قرص میخوره 

مراجع ۴ ساله دارم ک روزی یک و نصفی میخوره

باید بری روانپزشک کودک خیلی خیلی خوب

براساس شرایط بچه دوز رو تعیین میکنن

اگ زیادتر باشه خوابش میگیره   کمتر باشه اثر نمیکنه

هیچ آزمایشی نداره متاسفانه.. فقط براساس آزمون و خطا  نوع قرص و دوز ش تعیین میشه

شما هی میگی مثلا فلان قرص فلان مقدار جواب نداد 

دکتر میگه خب فلان قرص رو جایگزین کن

تا بلخره دوز مناسب رو بفهمی

درضمن اونجا خاستم جواب بدم استارتر قفل کرداتفاقا براحتی پیدا میکنن از روی آی‌پییکی از آشناهای ما پست ...

جانم نمیشه از طریق دیگه ای کسی براش کاری کرده همسر من کارش همین مسائل اینترنت شبکه فن آوری اطلاعات خودم هم حداقل بیست سال هست تو مجازی و محیطش هستم کاملا آشنایی دارم با شرایط 

خودم ۱۴ ساله اینجام تو سایت میدونم داستان‌ها رو 

کسی که دیگران رو نفرین میکنه دقیقا خودش میدونه داره دروغ میگه و میزنه به در و دیوار 

شما حرفهای منو سرچ کن تو‌گوگل درباره فالور و صفحه و اکسپلورر اشتباه بود من در خدمتم باز 

عزیزم ب سن ربطی نداره کهمن مراجع ۸ ساله دارم ک روزی یه نصف قرص میخوره مراجع ۴ ساله دارم ک روزی یک و ...

الان روزی دو تا میخوره وقتی با هم یا با فاصله نیم تا یک ساعت میخوره عالی جواب میده تا مثلا به فاصله سه ساعت مخصوصا داخل مدرسه 

جانم نمیشه از طریق دیگه ای کسی براش کاری کرده همسر من کارش همین مسائل اینترنت شبکه فن آوری اطلاعات خ ...

اشتباه میکنی عزیزم.

من پستای سیاسی رو دیدم و پیج رو آنفالو کردم

چنروز بعدش گوشیم زنگ خورد  رو گوشیم افتاده بود شماره خصوصی  هنگ کردم

جواب دادم  یارو گفت از اداره اطلاعاتم و آدرس داد گفت باید تشریف بیارین برای توضیحات.  آدرس اداره اطلاعات شهرمون رو داد

منم هرچی توضیح میدادم ک هیچ ارتباطی ندارم قبول نمیکرد

گفت اینستاشو پیگیری کردیم و ردشو توی تهران زدیم  پیج‌شم بستیم  باید بیای باهاش ارتباط بگیری و بگی بیاد تعهد بده..

ببین آدرسش رو پیدا نکرده بودن

ولی دقیقا از همین اینستا و رد زدن آی‌پی  اسم و فامیل و سن رو دقیق درآورده بودن

الان روزی دو تا میخوره وقتی با هم یا با فاصله نیم تا یک ساعت میخوره عالی جواب میده تا مثلا به فاصله ...

خب پس دوزش بالاس

روزی ۲تا اگر خارجی بوده ایرانی احتمالا میشه روزی ۳ تا

حتما دکتر برو

هرچند ک دکترم همینو میگه

باید امتحان کنی تا نتیجه بگیری

من کارم با بچه‌هاس..  هی قرص میدن میان پیشم  تا بلخره بگم اوکی شده  بعد همون دوز رو ادامه میدن 

اشتباه میکنی عزیزم.من پستای سیاسی رو دیدم و پیج رو آنفالو کردمچنروز بعدش گوشیم زنگ خورد رو گوشیم اف ...

واقعیتش اینا نیست چون اطلاعات کامل دارم عزیزم اون طرف هم خودش شما رو معرفی کرده ساده نباشید وقتی با ف یلتر شکن میرید اینستاگرام آی پی تغییر میکنه 

شما اصلا هزار تاپست ببینی یا صفحه ای رو فالو کنی جرم نیست 

که بخوان سوال جواب کنن 

خب پس دوزش بالاسروزی ۲تا اگر خارجی بوده ایرانی احتمالا میشه روزی ۳ تاحتما دکتر بروهرچند ک دکترم همین ...

سه ساله درگیرم تازه سه ماهه به شرایط ثابت رسیدیم 

اینقدر روانشناس کودک و روانپزشک رفتم 

واقعیتش اینا نیست چون اطلاعات کامل دارم عزیزم اون طرف هم خودش شما رو معرفی کرده ساده نباشید وقتی با ...

واااای شما اصلا متوجه نمیشی من چی میگم

مگه من گفتم پست سیاسی دیدن جرمه؟ من مجرم شناخته نشدم که 🤣🤣

بابا طرف  شوهر سابق یکی از فامیلای ما بود و طلاق گرفته بودن

ی مدت هی بمن زنگ میزد آمار زن‌شو از من میگرفت ک آیا باکسی وارد رابطه شده یانه!

بعد سیاسی هم پست میذاشت خیلی خیلی ناجور

یروز دیدم پیج‌ش بسته شد

و بعد تماس های اطلاعات بمن

من جرمی نداشتم که ! اطلاعات میگف ردشو زدیم و اینستاشو بستیم

فقط مکان دقیقش رو نتونستیم پیدا کنیم

اصلا مشخصات توی اینستاش نداشت اما اطلاعات دقیق اسم و فامیل و شمارشو از همون اینستا پیدا کرده بودن

بعد بمن میگفتن با شما تماس زیاد داشته  باید بهش بگی بیاد خودشو معرفی کنه و تعهد بده

من نگفتم ک من مجرم شدم یا هرچی ! فقط ازم ی سری توضیحات میخواستن

چطوره ک از روی اینستاش حتی شمارشو درآورده بودن ؟

اون یارو هم فراری شده بود و تا امروز خبری ازش ندارم 

نمدونم شایدم پیداش کردن و ....

خلاصه این بحث تموم 

شما حرف خودتو میزنی  منم حرف خودمو براساس چیزایی ک دیدم گفتم !  بیخیالش.

واااای شما اصلا متوجه نمیشی من چی میگممگه من گفتم پست سیاسی دیدن جرمه؟ من مجرم شناخته نشدم که 🤣🤣با ...

من الان میتونم درباره رشته شما نظر بدم قطعا نه چون دانش رو ندارم پس شما هم چیزی رو که داری میگید دقیقا همینه و اصرار عجیبی دارید که بگید درسته ایشون رو گرفتن همراه با گوشیش یعنی شما نمیدونید از طریق همون شماره میتونست ردش رو بگیرن که زنگ نزن به شما هرکسی صفحه اینستاگرامش رو میبندن دقیقا میبرنش فتا و اونجا میبندن صفحه اش رو نمونه اش خیلی از بلاگر و هنرمندها 

یک سرچ ساده داخل گوگل کنید راحت اصلا حرف من اشتباه

در ضمن وقتی تاپیکی بسته میشه لطف کنید از این به بعد نیاین تو تاپیک دیگه بحث رو ادامه بدید مخالف قوانین سایت هست ...