2777
2789

از عجیب ترین اتفاقای اطرافتون بگین تو چند وقت اخیر. (حالا خیلی عجیب هم نبود قبوله )

همین پست اول هم مینویسم معطل نشین ولی شرکت کنید

مثلا من

دیروز داشتم از خیابون رد میشدم، یه موتوری چسبوند گوشیمو بزنه (تو جیبم بود و هندزفری وصل بود بهش) 

بچه ها قشنگ جا داشت بگیره اونور ها ولی تعمدا اومد سمت من و من گفتم خب حله این میزنه بهم

ولی سرعتشو کم کرد چسبید با موتور به لباسم

(من بین موتور و یه ماشین که پارک بود بغل خیابون گیر کردم اونجا)

خوش شانس بودم پشتش کلی موتور و ماشین دیگه جمع شدن همون لحظه بخاطر ترافیک یه طوری خودمو رد کردم رفتم.

فقط برام عجیبه که چرا انقدر تصور و ذهنیت پاکی نسبت به آدما و اطرافیان داریم.

هرجا باشی حتی وسط دانشگاه یه چیزی گم کنی یه دزد همونجا پیدا میشه. که احتمالا هر روز باهاش چشم تو چشم میشی.

خلاصه عجیبه دیگه شما هم تعریف کنید.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این برام عجیبه ک ادما جلوت ی جورن پشتت ی جور دیگه

ینی اگه ساده باشی فک میکنی چ فرشته هایی دورته

پیش تو از بقیه بد میگن پیش بقیه از تو

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عجیب نی ولی بد ترسیدم 

امروز داشتم از پیاده رو رد میشدم بعد اون کوچه هم همیشه خلوته یه مردی داشت از رو به رو میومد مسیرش جوری بود که قشنگ از بغل من رد میشد نیازی نداشت مسیرو عوض کنه 

تا نزدیک شد یهو مسیرشو کج کرد سمت من ریدم تو خودم قشنگ داشت میومد تو حلقم با چشمای حدقه زده زل زده بودم به پیاده رو یهو مسیرشو کج کرد از راه قبلیش رفت😐😐😐😂😂😂😂😂

اتفاق عجیب؟ هر بار میرم بیرون به یکی فکر میکنم از اشنا فامیل اینا اونا رو بیرون میبینم 😬

وای آره برای منم اینطوری شدههه 

قشنگ قبلش یه حس و دلشوره ای میاد که امروز آشنا میبینم 😂

(یا حتی شده یوتیوبر یا بلاگر) و دیدم واقعا تو همون برهه همون اشخاصو 🤨😐

برام عجیبه 

نمیدونم چرا ولی هر چی من میگیرم داداشمم میگیرع😂💔

چند روز پیش رفتم مداد نوکی بگیرم داداشمم میره عین منو میگیره بعد من رفتم عوض کردم ،بعد که میایم خونه میفهمه من عوض کردم تازه ناراحتم میشه میگه چرا عوض کردی🤣😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

این برام عجیبه ک ادما جلوت ی جورن پشتت ی جور دیگهینی اگه ساده باشی فک میکنی چ فرشته هایی دورتهپیش تو ...

افرین دقیقا

من هیچوقت عادت نکردم چطور یکی میتونه تو روت بگه و بخنده و پشتت فقط غیب نه ها، برات بزنه

و بدتو بخوادد

اتفاق عجیب ک بعد ۷ سال هنوز رو مخمه

ی روز حوصله نداشتم حموم برم ب خودم برسم ارایش کنم فقط لباس مرتب پوشیدم ولی قیافم وقتی ی روز حموم نرم میریزه بهم با دوستم رفتیم بیرون دوست دختر سابق همسرمو ک قبل ازدواج باهم دوس بودن دیدم البته اون تیپش خز بود ولی کلی عمل و ارایش داشت خیلی حس بدی بود

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

موندم چرا آدمای ظالم که مدام تهمت میزنن خدا نمیزنه پس کلشون چرا صبر داره ولی ما اگه یه اشتباه خیلی کوچیک کنیم تا ابد باید عذابشو بکشیم .کاش آدمای ظالم زودتر از اون چیزی که موعدش فرا برسه از زمین برداشته شن که جهانو به صلح و ارامش دعوت کنن 

یه روز صبح داشتم میرفتم بیرون یه موتوری اومد از پشت سرعتشو کم کرد بازومو گرفت مالید بعد من جیغ زدم و ...

باز خوبه بازو رو مالید

من دبیرستانی بودم دقیقا با موتور اومدن بهم دست درازی کردن

گند بزنن به این آدمایی که پسرارو تربیت نکرده میفرستن تو جامعه

عجیب نی ولی بد ترسیدم امروز داشتم از پیاده رو رد میشدم بعد اون کوچه هم همیشه خلوته یه مردی داشت از ر ...

وای شانس آوردی یارو رو مواد نبوده