2777
2789
عنوان

خواستگار دارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاستگارت درباره اکست گفتی ؟؟؟ دیوونه شدی؟؟؟ این کارا چیه تو می کنی

اره اونم گفت منم گفتم نمیخام بعد ها از کسی بشنوه 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

به خاستگارت درباره اکست گفتی ؟؟؟ دیوونه شدی؟؟؟ این کارا چیه تو می کنی

گفت باید دلیل بگی چرا جوابت منفیه منم عین حقیفتو گفتم گفت گذشتت مهم نیس منم حرف زدم و اینا ولی داری تلقین میکنی ازدواج کنی یادت میرع

به نظرم این کارو نکن از نظر روان شناسی که الان طلاق زیاد شده به خاطر اختلاف سن هست و اگه باهم دعوا کنید یا تو ار کس دیگه خوشت بیاد و ازش بچه دار شی بد تر دیگه هیچ کاری نمیشه کرد پول همه چیز آدم نیست مهم عشقه دوسش داری یانه ؟ اگه پای عشق وسط باشه بهش مثبت بده چون اگه عاشقشی سن کمتر مهم میشه ولی اگه دو دلی نکن

به نظرم این کارو نکن از نظر روان شناسی که الان طلاق زیاد شده به خاطر اختلاف سن هست و اگه باهم دعوا ک ...

دوسش،دارم دقیقا طبق معیارمه اخلاقش کاراش تیپش همه چی طبق سلیقمه الان در خال حاضر زیاد ب اکسم فک نمیکنم میبینمش هوایی میشم بهش جواب منفی دادم گفت دلیل بگو جریانو گفتم گفت ازدواج کنی نمیذارم فکر کنی این حست تلقینه

دوسش،دارم دقیقا طبق معیارمه اخلاقش کاراش تیپش همه چی طبق سلیقمه الان در خال حاضر زیاد ب اکسم فک نمیک ...

سلام عزیزم امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیوفته

ی سوال داشتم میشه راهنمایی کنین عزیزم بنظرتون بچه سومم چیه دختر یا پسر 😘🌺

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

سلام عزیزم امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیوفته ی سوال داشتم میشه راهنمایی کنین عزیزم بنظرتون بچه س ...

دختره احتمال زیاد 

سلام عزیزم امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیوفته ی سوال داشتم میشه راهنمایی کنین عزیزم بنظرتون بچه س ...

فداتشم قشنگم