2777
2789

پسرم مریضه بعدش رفت دستشویی جیش کرد اومد خانه بعد چند دقیقه گفت مامان نگام کن یه چیزی قدمه منم نگاه کردم معذرت میخوام یکم پی پی بود انگار جیش کرده بود اومده بود الان پتو و تشکی که زیرش بوده کثیفه خودش چی فقط پاهاشویا دستاشو شستم دارم دق میکنم

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وسواس دارم ولی خوب شما تمیز کردی عزیزم چ دلیلی داره این اضطراب و نگرانی؟

وسواس لعنتی اذیتم میکنه الان اون شلوارشو میخوام بندازم دور یه سوراخ داره فکر میکنم پی پی میره تو سوراخ شلواره

روش هیچی نشده ولی میگم شلوارش برخورد داشته

نه چ دلیلی داره بشوری اگر چیزی نیس،شلوارشو و پاهاشو بشور و رویه تشک رو دیگه ام بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن تا فکرش از سرت برع

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

وسواس لعنتی اذیتم میکنه الان اون شلوارشو میخوام بندازم دور یه سوراخ داره فکر میکنم پی پی میره تو سور ...

خیلی بده کاش ی دکتر میرفتی عزیزم من با دارو خیلی بهتر شدم نمیگم عالی ولی تا حد زیادی خوب شدم 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

نه چ دلیلی داره بشوری اگر چیزی نیس،شلوارشو و پاهاشو بشور و رویه تشک رو دیگه ام بهش فکر نکن خودتو سرگ ...

شما بودین رویه تشکش رو مینداختن ماشین لباسشویی؟