امروز روز ۱۲ ایو آی بود بی بی چک زدم منفی ازمایش بتا ۱۷.۷ بود حالا تو رنج ازمایشگاه زده زیر ۳۰ منفی بالا ۳۰ مثبت اصلا رنج مشکوک نزده ، و اینکه ۱۳ روز از تزریق hcg گذشته به نظرتون اثر امپول هنوز یا امکان مشکوک به بارداری هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علت سقط چی بود؟پیگیری کردی؟من دوبار آی یو آی کردم نشدآی وی اف کردم مثبت شدم ،الان برای دومی بازهم آی ...
علت سقط یکی ایست قلبی یکی عدم تشکیل قلب اره عزیزم پیگیری کردیم ژنتیک ازمایش دادیم خداروشکر مشکل نداشت شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خودم ذخیرم پایین توکل به خدا دلم روشن این ماه نتیجه بگیرم
علت سقط یکی ایست قلبی یکی عدم تشکیل قلب اره عزیزم پیگیری کردیم ژنتیک ازمایش دادیم خداروشکر مشکل نداش ...
انشالله که خداعیدی هر دوتامون رواینماه بده ،شوهرتوتقویت کن استرس نداشته باش،خودت هم تامیتونی ورزش کن من دیگه هزینه آی وی اف ندارم بخدا طاقتش هم ندارم ،خداکنه که زودتر جواب بگیریم
مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍