2777
2789
عنوان

آیو آی لطفا جواب بدین واجبه

101 بازدید | 13 پست

امروز روز ۱۲ ایو آی بود بی بی چک زدم منفی ازمایش بتا ۱۷.۷ بود حالا تو رنج ازمایشگاه زده زیر ۳۰ منفی بالا ۳۰ مثبت اصلا رنج مشکوک نزده ، و اینکه ۱۳ روز از تزریق hcg گذشته به نظرتون اثر امپول هنوز یا امکان مشکوک به بارداری هست

نه منفیه

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود نرفتم به نظرتون

یکروزکه چیزی نیس حداقل رنج مشکوک هم نیست،چندماهه اقدامی؟

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

به نظرتون چرا این مقدار عدد بتارو نشون می ده

اگه بتا ۳۰ یا یمقدار بالاتر باشه مشکوکه به مثبت بودن 

مجدد ازمایش میده ۴۸ ساعت بعد طرف ببینه بعد چند شده

اما۱۷ خیلی کمه

برای اطمینان میتونی ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کنی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یک سال و نیم و دوتا سقط تو چهارماه و دوماهم داشتم

علت سقط چی بود؟پیگیری کردی؟من دوبار آی یو آی کردم نشدآی وی اف کردم مثبت شدم ،الان برای دومی بازهم آی وی اف کردم منفی شد هفت ماهه که تواقدامم فعلاکه نشده

علت سقط چی بود؟پیگیری کردی؟من دوبار آی یو آی کردم نشدآی وی اف کردم مثبت شدم ،الان برای دومی بازهم آی ...

علت سقط یکی ایست قلبی یکی عدم تشکیل قلب اره عزیزم پیگیری کردیم ژنتیک ازمایش دادیم خداروشکر مشکل نداشت شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خودم  ذخیرم پایین توکل به خدا دلم روشن این ماه نتیجه بگیرم

علت سقط یکی ایست قلبی یکی عدم تشکیل قلب اره عزیزم پیگیری کردیم ژنتیک ازمایش دادیم خداروشکر مشکل نداش ...

انشالله که خداعیدی هر دوتامون رواینماه بده ،شوهرتوتقویت کن استرس نداشته باش،خودت هم تامیتونی ورزش کن من دیگه هزینه آی وی اف ندارم بخدا طاقتش هم ندارم ،خداکنه که زودتر جواب بگیریم