2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ناامید بشی؟ طلا بعنوان یه پس انداز خوبه ن بعنوان پوشیدن و زیور الاتتو فک کن چند گرم ۷تومنی رو بر ...

همون پس انداز میخاستم،،خونه ک نمیشه خرید زمین ک نمیشه خرید لاقل سالی ۵۰ تومن میدادیم پس انداز طلا 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
دیگ والا استخندام بورس نیستم😂😂ولی ۷تومن هم خیلیه هااااا دست کمی از ۱۰نداره

اره میدونم خیلی منظورم اینه ک مثلا طی چند ماه بشه ۳ برابر یعنی؟؟

قبلا باید بفکر میبودی الان واقعا فشار میاره بازم دیر نیس سکه بگیر

باور کن خیییلی تو فکرش بودم اما نداشتم،،خدا لعنت کنه باعث و باانی این گرونیارو قبلا سالی ۱تومن روش میرفت نع ۳ برابر گرونتر 

باور کن خیییلی تو فکرش بودم اما نداشتم،،خدا لعنت کنه باعث و باانی این گرونیارو قبلا سالی ۱تومن روش م ...

بیخیال بچسب ب زندگیت بچه هاتو خوب بزرگ کن دیگ با این شرایط حرص مال دنیارو خوردن ادمو پیر میکنه

ی النگو ۱۰ گرم بود چندین سال پیش گرفتم ۱۸۰۰ الان شده ۷۰ میلیون .خدایا شکرت واقعا مملکت ب ...

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

طلا قراره سرمایه گذار هاشو نقره داغ کنه مثل بورسمواظب باش قبل عیدی تو تورش نیفتی

جدی میگی؟؟ی کاربری هم میگفت برج ۱۱ و ۱۲ اصلا طلا نخرین من ک ندارم ولی کاش ی کم بیاد پایین