2777
2789
عنوان

شوهر خبرکش

59 بازدید | 3 پست

شوهرم خیلی خبرکشی میکنه

اصلا حرف تو دهنش نمیمونه

همه چی زندگیمونو به خانوادش میگه

به جایی رسیدم که میخوام باهاش حرف بزنم یهو حرفمو قورت میدم میگم ولش کن میره به مامانش و خواهرش میگه بارها که میبینه ناراحتم میاد میگه چیشده بهم بگو باهام حرف بزن چرا ناراحتی منم چیزی بهش نمیگم وقتیم میپرسه چرا باهام حرف نمیزنی رک بهش میگم چون تو خبرکشی من الان باهات درد دل کنم فردا رفتی به تموم خانوادت گفتی چیکار کنم به نظرتون این اخلاقش عوض بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بااینکارش داره از خانوادشدمحبت گدایی میکنه....میخاد بگه منم تو زمین شمام

وای دقیقا همیشه با اوناست تو دعوا بحث خوشی فرقی براش نداره هنوز نمیفهمه خودش یه خانواده جدید تشکیل داده من حتی تو خونه نمیتونم راجبشون یه حرف منفی بزنم زود عصبانی میشه و داد و بیداد راه میندازه