2777
2789

من داشتم

2مرتبه

یک مرتبه 9سانت بود 6ماه قرص خوردم برطرف نشد هرماه هم سونو میرفتم، سونو اخر گفت خونریزی کرده رفتم جراحی کردم

دفعه دوم 4ونیم سانت بود، رفتم پیش یک حکیمی، بهم تغذیه دادبرای 40 روز. شبها سوپ میخوردم روزها هم برنج گ خورشت، سرخ کردنی و رب هم ممنوع بود. درکمال ناباروری بعداز 40 روز رفتم سونو و برطرف شده بود. 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم2مرتبهیک مرتبه 9سانت بود 6ماه قرص خوردم برطرف نشد هرماه هم سونو میرفتم، سونو اخر گفت خونریزی ...

خداروشکر برطرف شد گلم ..دارو گیاهی هم خوردی؟وای ۹ سانت چه علائمی داشتی

خدایا شکرت💓🙏
خداروشکر برطرف شد گلم ..دارو گیاهی هم خوردی؟وای ۹ سانت چه علائمی داشتی

نه فقط همون سوپ بود، طریقه خاصی داشت چیز زیادی از موادش یادم نیست که بگم بهت، فقط یادمه رب و روغن نباید میریختم.

من فقط اولش درد پهلو داشتم شبیه درد کلیه، بعدش شد درد کشاله ران. 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.