2777
2789
عنوان

نهایی های یازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
آها یعنی الان دروسی که از یازدهم مشخص کردن تو کنکور تاثیر دارن؟خاک بر سرشون ما اون همه امتحان نهایی ...

دقیقا کاش از ابتدا میگفتن این شیش تا باشه

پسر من سر ازمون تاریخ و محیط زیست کلا نخوابید تو تابستون کلا مریض شده بود نمیتونست بخوابه همش سرگیجه داشت 

نمیفهمم مشکلتون چیه

الان اوضاع برلی پسرتون بهتر شده که 

میگید نهایی 11خراب کرده پس در هر صورت باید ترمیم میزد

الان هم که دروسی که باید ترمیم بزنه کمتر شده

با اون نمره فیزیک و ریاضی نمیتونست به جایی برسه و در هر صورت باید یازدهم ترمیم میزد

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دو تا تخصصی هست تو این شیش تا اینم دقیقا این دو تارو زیر ۱۸.۵ شدهزیستو شده۱۷.۵شیمی۱۸.۲۵

عمومی ها مثل ادبیات هم خیلی ضریبش بالاس

من ۱۹ شدم مشاورم گفتن ترمیم بزن

آها بستگی به خودشون داره آخه درسای دوازدهم هم زیاد و سختن بعد اگه قرار باشه امتحانای یازدهم مابین امتحانای دوازدهم باشه ممکنه دوازدهم رو خراب کنن

نمیفهمم مشکلتون چیهالان اوضاع برلی پسرتون بهتر شده که میگید نهایی 11خراب کرده پس در هر صورت باید ترم ...

نه اخه با توجه به هدفش میگم این فقط دنبال پزشکیه وگرنه نمرات یازدهمش همه ۱۷ به بالا بود اگر اون دو درس بود تراز خوبی بهش میداد اما الان بعید میدونم بتونه تو ترمیم هم خیلی نمراتشو بهتر کنه

دقیقا کاش از ابتدا میگفتن این شیش تا باشهپسر من سر ازمون تاریخ و محیط زیست کلا نخوابید تو تابستون کل ...

دقیقا اگه همین رو زودتر میگفتن ما تمرکزمون رو اون دروس  میزاشتیم و به نمره دلخواهمون میرسیدم و الان دیگه نیازی به ترمیم نبود💔

عمومی ها مثل ادبیات هم خیلی ضریبش بالاسمن ۱۹ شدم مشاورم گفتن ترمیم بزنآها بستگی به خودشون داره آخه د ...

اره انشالله بتونه بهترش کنه

و همه دانش اموزا به هدفشون برسن

البته من شنیدم میگن شاید بعد از خرداد برگزار بشه ترمیم ها اینطور باشه باز جای امیدواری هست

نه اخه با توجه به هدفش میگم این فقط دنبال پزشکیه وگرنه نمرات یازدهمش همه ۱۷ به بالا بود اگر اون دو د ...

نه عزیزم اگه هدفش پزشکیه با نمرات بالای 17 نمیاره

باید بالای 19 باشه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

تمرکزش روی دوازدهم باشه

از یازدهم هم زیست و شیمی رو چون برای کنکور خونده و آمادگی داره میتونه ترمیم کنه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.