2777
2789
عنوان

زن دایی😠😬😠

2789 بازدید | 43 پست

سلام دوستان روابطتون با زنداییتون چطوره؟

من زنداییم خیلی رو عصابه کاری کرده که همه ازش حساب میبرن بجای اینکه خواهرشوهرا بهش حرف بگن اون میگه تازه یه قورتونیمشم باقیه حرف اضافه بزنن میگیره میزنتشون😃😃😃واقعا خاله ها و مادرم بی عرضن😳😳😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دارم ک خوشم نمیاد ازش همش ب داییم غر میزنه 😠

صداشم نمیزنم زندایی ب اسمش صدا میزنم میگم فاطمه 

طرف جرعت نداره باقی پولشو از راننده آژانس بگیرع ولی میاد اینجا میشه منتقد اجتماعی !!😒
رابطم باهاشون خوبه  با یکیشون خیلی صمیمی

خوشبحالت ما هم با زندایی کوچیکمون صمیمیم ولی بزرگه زور میگه بدش میاد اون با ما گرم میگیره هی بین همه دعوا میندازه

من زندایی بزرگم خیلی خوبه

ولی زندایی کوچیکم ازم ۳ سال کوچیک تره.چون فاصله سنیش با خواهرشوهراش و جاریش یکم بشتره و سنش به من نزدیک تره با من تو رقابت

خیلی حسودی میکنه

داییم و بیچاره کرده😅😅😅😅

Baby boy coming soon👶

یکیش فوت کرده....یکیش طلاق گرفته....یکیشم دیربه دیرمیبینیم....اونکه طلاق گرفته خودشودخترش بی حجاب ورومخ بودننن....زنداییم طلاق گرفت...دخترشم بعدازهفت ماه طلاق گرفت

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خوشبحالت ما هم با زندایی کوچیکمون صمیمیم ولی بزرگه زور میگه بدش میاد اون با ما گرم میگیره هی بین همه ...

منم با کوچیکه خوبم 😉  زبون داشته باشین شما هم

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست