2777
2789
عنوان

زن دایی😠😬😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2789 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ تا زن دایی دارم رابطه ام با همشون خوبه 😋😋😋😋

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
نمیدونم تاحالا به رابطم با زنداییم فکر نکردم 😂

خانومممممم😆

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
آره 😅😅

عجب آدمی بوده

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
موندم رابطه عروس و خواهرشوهر چه ربطی به دختر خواهرشوهر داره  فضولی هم حدی داره  خو ...

من از اینکه مامانم و پیش کسای دیگه خجالت زده میکنه مامانمم بخاطر داداشش چیزی نمیگه حرصم گرفته

من از اینکه مامانم و پیش کسای دیگه خجالت زده میکنه مامانمم بخاطر داداشش چیزی نمیگه حرصم گرفته

ز من به تو نصیحت خودتو قاطی روابط بزرگترا نکن 

فردا باهم خوب بشن هیشکی از تو تشکر نمیکنه 

همشون میگن حرف بین ما بود به تو ربطی نداشت که دخالت کردی

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

يكي از زن دايي هاي من خيلي مهربونه من از خالم بيشتر دوستش دارم اخلاقش عاليه مثلا من بچه بودم ميرفتم خونشون هي بهم ميگفت نرو يكم ديگه بمون توأم مثل دخترام(٤تا دختر داره) بعد يا گاهي بهم زنگ ميزد مه دلم برات تنگ شده بيا خونمون يا يه خوراكي اي كه ميدونست من درست دارم وقتي ميخريد واسه دختراش واسه منم ميخريد از اونا قايم ميكرد من مه ميرفتم بهم ميداد يا واسم ميفرستاد

ولي اون يكيه رو خدا رحم كنه ديوونه ميكنه آدمو كلا نقطه مخالف اين يكيه خيلي تنبله همش دعوا ميندازه همش از خودش تعريف ميكنه از بقيه بد ميگه هي عيب هاي بقيه رو به روشون مياره😐تقريبا همه قطع رابطه ن باهاش اينم از خداشه كه مجبور نيست مهمون دعوت كنه

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember

یعنی اگر نباشه منم نیستم در حدی دوستش دارم براش میمیرم هفته ای یه بار میبینمش بعد از اینکه میبینمش تا دوباره ببینمش دق میکنم اونممنو دوست داره دوست داشتم مامانمباشه واقعا خیلیییییی عاشقشم