2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

119 بازدید | 11 پست

دوستان من نامزدم میخام واقعا منو راهنمایی کنین من دو ساله نامزدم و شرایط عروسی گرفتن نداریم فعلا میخام خوبیا و بدیا همسرم بگم ببینید جدا بشم یا بمونم همسرم اصلا کنترل عصاب نداره هرچی دستش بیاد میشکنه و وحشی میشه همیشه باید تو خونه خودمون ک هنوز تکمیل نشده دوستاش و زناشون بیان و بریز ب پاش کنن ک اون کیف کنه و تنها نباشه هرچی بهش میگم خونه گج خرابش کردن گوش نمیکنه و میگه مهم نیست بشدت رفیق بازه و همیشه خدا پیش دوستاشه و بد دهنه و هرچی از دهنش در میاد میگه ولی خوبی‌اش اینکه خیلی واسم خرج میکنه و اینکه معتاد نیست و خانواده اش خیلی با ابرو و متشخص هستن نمیدونم چیکار کنم💔

جدا با این ادم میخوای ادامه بدی؟؟؟؟

بد دهن؟ وحشی؟

بیخیال بابا 

دوروز دیگه همین رفیقاش معتادشم میکنن

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط پدر و مادرم خیلی خیلی بدتر از این ادمه

بنظرم نمی ارزه چون بد دهنه و همه چیزومیشکنه 

ولی اگه نیدونی جنگ اعصاب خونه بابامانانت از این بدتره بمون

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

اگ براخونه اش ک فقط خونه داره میخای بمونی اشتباه کردی همون خونه زندان اوین میشه برات

ن خونه نیست هیچ جایی واسه رفتن بعد طلاق ندرم پدر و مادرم با افکار پوسیده حمایتی نمیکنن

بنظرم نمی ارزه چون بد دهنه و همه چیزومیشکنه ولی اگه نیدونی جنگ اعصاب خونه بابامانانت از این بدتره بم ...

خونه پدرم وضع مالی افتضاحی دارن برای یک لقمه نون منت میزارن و خیلی خیلی بدترن و نامزدم اصلا خوب نیست