2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه

22516 بازدید | 35 پست

سلام من الان سال چهارم هستم و ١٨ سالمه..سال بعد دانشجو ميشم..من شنيدم تو دانشگاه ترم اوليارو مسخره ميكنن..من چيكار كنم كه نفهمن ترم اوليم؟😂😂..چون كه من اگه يكي بهم تيكه بندازه اگه تيكش بامزه باشه و بي ادبي نباشه يهو خندم ميگيره😑😂..خلاصه ميخوام بدونم واقعا همچين جوي هست تو دانشگاه؟!..ازاد يا دولتيش فرقي داره بچه هاش؟!..چون من الان هم ديپلم زبان دارم و هم معلم زبانم و به احتمال زياد تو رشته ي زبان خداكنه دانشگاه خوبي قبول شم..البته كنكور تجربي هم ميدم..حالا اينارو ولش كن اي بابا..بچه هاي دولتي و ازاد فرقي دارن!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو دانشگاه آدرس کلاسارو نپرس دسته جمعیم تو محوطه نرین، خب معلومه دولتی بهتره دیگه هم از لحاط اموزشی هم مالی واست کمتر در میاد 

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

نه هیییچ فرقی ندارن 

تو خوابگاه ما که بچه های ترم اولی به اسم ننر معروفن

ولی اگه میخوای خیلی مسخره نشی سعی کن خیلییییی سبک سرانه یا ذوقی ..یا ننر بازی درنیاری خخخخ

ماهم این دوره رو گذروندیم نگران نباش 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

گفتی روز اول یادم افتاد روز اول دانشگاه بیست دقیقه دیر رسیدم 😁 

استادی هم که سر کلاس بود با نیش باز گفت به به 😁 سالی که نکوست از بهارش پیداست 😑

😑😒😑😒

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
با كوله نري دانشگاه.اجازه نگيري از استاد وقتي ميخواي ازكلاس بري بيرون.سركلاس زود حاضر نشو.وقتي ازكلا ...

كوله نندازم پس از چي استفاده كنم؟

بعد اگه اجازه نگيرم يهو استاده نگه چرا اجازه نگرفتي حذفي😐😭

كوله نندازم پس از چي استفاده كنم؟ بعد اگه اجازه نگيرم يهو استاده نگه چرا اجازه نگرفتي حذفي😐😭

حداقلش ب كولت عروسك اويزون نكن.هزارتاخودكارم همرات نبري.مورد واسم پيش نيومده ك از استاد اجازه نگرفته برم بيرون بعد گيربده بهم

😬
حداقلش ب كولت عروسك اويزون نكن.هزارتاخودكارم همرات نبري.مورد واسم پيش نيومده ك از استاد اجازه نگرفته ...

نه بابا عروسك چيه..كلا ي كوله طوسي دارم ار راهنمايي و دبيرستان همونم واس دانشگاه ميندازم😂

موسي