2777
2789
عنوان

تجربه من از تزریق ژل گونه

1683 بازدید | 12 پست

سلام 

هر سری که میرید تزریق هر سمت رو کمتر از یک سی سی بزنید 

من میخواستم صورتم نچرال بمونه

فقط ی برجستگی گونه خیلی ریز و نامحسوس 

ک خوشگلتر بشم

ولی کسی نفهمه چیکار کنم 

متاسفانه رفتم تزریق 

یک سی سی هر طرف رو زدم

اینقدر مشخص بود حتی بعد گذشتن ۳ هفته

ک هرکی میدید متوجه میشد ک ژل گونه زدم

چیزی ک من ازش بدم میومد

و اصلا نچرال نبود 

رفتم آنزیم زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب گونه رو باید زد فقط

من چون صورتم گرده

بهترین قسمت تزریق برام چونه و گونه بود

چونه رو یک و نیم زدم و راضی ام چون خیلی هم عقب بود

اما کسایی ک خودشون چونشون جلوعه

یک سی سی بیشتر نباید بزنن

گونه هم هر سمت کمتر از یک

لطفا گول حرفای دکترا و بقیه کسایی ک تزریق کردن رو نخورید

واقعا اینا عاشق غیر طبیعی شدن هستن

و عاشق اینن که مشخص باشه رو صورتشون چیکارا کنن

اگه میخواید خیلی تغییر ریز و نچرالی داشته باشید

در حدی که خوشگلتر بشید ولی کسی نفهمه چیکار کردید

هر طرف گونه رو فقط نیم سی سی تزریق کنید

من خط خنده رو هر طرف نیم زدم تا سه هفته اول خیلی خوب و قشنگ بود ولی بعدش انگار نصفش جذب شد  فکر نمی کردم آنقدر زود جذب بشه الان دوباره باید هزینه کنم و برم بزنم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من خط خنده رو هر طرف نیم زدم تا سه هفته اول خیلی خوب و قشنگ بود ولی بعدش انگار نصفش جذب شد فکر نمی ...

خط خنده چون گودی داره و باید لیفت بشه زودتر جذب میشه

ولی اگ بیشتر از نیم هم تزریق میکردید تو ذوق میخورد

هر سری نیم تزریق کن تا زمانی که کامل بمونه

کم کم تزریق کردن همیشه بهتره

خط خنده چون گودی داره و باید لیفت بشه زودتر جذب میشهولی اگ بیشتر از نیم هم تزریق میکردید تو ذوق میخو ...

نمی دونم به کی از دوستام گفتم  می گفت باید هر طرف یک سی سی تزریق می کردی که وقتی جذب می شه حداقل نیم هر طرف باقی بمونه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چه برندی زدی من یکساله زدم هنوز هست

بس که اون لحظه تو آینه که خودم دیدم تغییر کرده بودم و صورتم خوشگل شده بود اصلا یادم رفت اسم برندش بپرسم ولی هزینه اش برای یه سی سی ۳۷۰۰ شد. هم خیلی زور هست این پول ها رو بدیم و آنقدر زود تاثیرش بره و هم می بینم هیچ کار زیبایی به اندازه تزریق (البته باندازه نه بیش از حد) نمی تونه چهره تغییر بده و زیبا کنه