2777
2789
عنوان

مسافرت عید با خانواده شوهر

412 بازدید | 26 پست

عید پیشنهاد دادن بریم جنوب،نمیتونیم بگیم ن چون بیشتر با خانواده خودم رفتیم مسافرت تا حالا.از طرفی ماشین نداریم و ماشین پدرشوهرمو گرفتیمو با خانواده خودم رفتیم.

مشکلم اینجاس ک کلا آدمای مودی هستن،ی وقت خوبن ی وقت کم محلی میکنن،پدرشوهرم ک کلا با من خیلی حرف نمیزنه 

در حد سلام و خدافظ ی وقتاییم‌جواب سلام نمیده 

خواهر شوهرم تو مسافرت قبلی با من ک خیلی حرف نمیزد 

همشم اون میگفت کجا بریم کجا نریم چی بخوریم چی نخوریم منم مثلا ی پیشنهاد دادم 

شوهرمو کشید اونور گفت گرمه و فلانه و بچها اذیت میشن 

شوهرمم بدون اینکه‌منو توجیح کنه گفت ی جای دیگ میریم 

بعد رفت همونجا ک خواهرش گفت 

کلا خیلی جرئت حرف زدن نداریم،چون با ماشین اوناییم و خلقشونو میکشن به هم،مجبوریم ک بریم به نظرتون با این شرایط اونجا چجور رفتار کنم؟ی خونه هم میگیریم و همه ی جاییم 

امکان گرفتن خونه جدا و نرفتن ب مسافرت نیست

الان ما چی بگیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا امکان نرفتن نیست واقعا درک نمیکنم با این اوضاع 😐😐

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بنظرم برو بیخیالی طی کن از سفر لذت ببر 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

دیگه اگ میخای بری حتما 

باید کنار باهاشون 

خیلی گیر نده ک جایی ک تو میگی برین 

ولی سعی کن روحیت شاد باشه و هر جا رفتی خوش بگذرونی 

همپن جاهای پیشنهادی اون برو ولی سعی کن ب خودت و شوهرت و بچت خوش بگذره 

اونا خوب بودن خوب باش 

بی محلی کردن ندید بگیرشون 

همین

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

به نظر من که  نه با خانواده خودت برو نه با خانواده شوهرت ماشین تدارید اصلا عیب نداره این همه قطار و اتو بوس چرا برای خودتون دردسر درست میکنید کاری که من کردم و الان پشینونم .نمیدونم لچه داری یا نه ولی اگه به همین روند ادامه بدی بچه دار بشی بدتره چون تو مسافرت بچه خیلی اذیت‌میکنه و هر کسی هم یه نظری میده دیوانه میشی مسافرت کوفتت میشه اش و الاش و پر از کینه و اعصاب خورد برمیگردی خونه تازه دعواهای بعد مسافرت شروع میشه  به خدا بشبنی تو خونه خیلی بهتره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا