2777
2789
عنوان

وای منم بالاخره رانندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 62 پست
منم تازه راه افتادم و دقیقا حس شمارو دارم.  اولش خیلی میترسیدم از ماشین متنفر بودم بابام به زو ...

دوستان من نمیتونم کنترل فرمون داشته باشم.. همش زیگزاگی میرم.. پیشنهادی دارید

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

تمرین

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه عزيزم خاموش كردن ماشين واسه اينه كه پامونو يهو ازروي كلاج برميداريم براي اينه كه خاموش ميشه  ...

ببین اینم یه دلیلشه 

ولی این مورد با تداوم و تمرین و عادت به رانندگی از بین میره

الان طرف بیست ساله رانندس ولی تو پارک و غیره ماشین زیر پاش خاموش شده

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
خب چطوری

توی خیابون یه لاین رو بگیر و برو یا یه جای خلوت یه فاصله با جدول یا کنار خیابون در نظر بگیر و هی تمرین کن تا صاف بری

فقط با تمرین درست میشه

و اینکه فرمون رو صاف بگیر هی نچرخون 

اگر ماشین سالم باشه فرمون رو ثابت بگیری ماشین صاف میره 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
توی خیابون یه لاین رو بگیر و برو یا یه جای خلوت یه فاصله با جدول یا کنار خیابون در نظر بگیر و هی تمر ...

اگر ماشین بالانس نباشه و فرمون و چرخش مشکل داشته باشه ماشین کج میره مجبوری فرمون رو حرکت بدی دائم 

آره مثلا وقتی میخوای یکم بری سمت چپ یه ذره به حالت رفت و برگشتی فرمونو بده چپ و بعد ثابت نگه دار فرمونو

ولی اگه فقط بدی چپ خیلی میره به سمت چپ ماشین 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
يه پيشنهادم بدين به من كه پنج شنبه امتحان شهري دارم قبول بشم باردومم هس دوس ندارم اين بار ردبشم

قبل امتحان آرامبخش بخور استرس نداری راحت 

با افسرم یکم صحبت کن ترست بریزه قبل امتحان

قبل امتحان آرامبخش بخور استرس نداری راحت  با افسرم یکم صحبت کن ترست بریزه قبل امتحان

چه ارامبخشي؟من اگر استرس نداشته باشم عاليم بامربيم كه بودم انقدخوب بود باشوهرمم كه ميرم تمرين خوبه فقط باسرهنگ كه ميشينم خيلي ميترسم

💙💙
چه ارامبخشي؟من اگر استرس نداشته باشم عاليم بامربيم كه بودم انقدخوب بود باشوهرمم كه ميرم تمرين خوبه ف ...

یه نمونه هست خودم خوردم عالی بود قبل تست هم همچین خیالم راحت بود که اون پشت داشتم پسته شور میخوردم😂😂😂

صورتی کوچیک بود قوطی کوچیک سفید داشت 

حالا یادم اومد میزارم برات 

خخخخ تو ديگه خيلي اروم شدي😂 حالابعدش قبول شدي يانه؟ يادت اومدبگو حتما

آره همون موقع قبول شدم بار دوم بود😂😂😂

چشم حتما میزارم برات

خخخخ تو ديگه خيلي اروم شدي😂 حالابعدش قبول شدي يانه؟ يادت اومدبگو حتما

قرص پروپرانولول بود خوردم