2777
2789
میخاستن نرن‌خوشون با پای خودشون رفتن دختر که آنقدر بی صاحب تتلو نه یکی دیگه هر بلای سرش بیاد حقشه

مغز کوچیک زنگ زده

به روایت تصویر:

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تورو امثال بدتر تتلوام گردن میگیرن ناراحت نباش

معلوم نیست از کجا اومدی با این طرز فکر و عقیدت 

تو لیاقتت همون اونه که نه انسانیت داره نه شرف 

دیگه هم ریپ نزن چون نمیخونم آدم کوته فکر و مریض

از ته دلم واسش دعا کردم انشاالله آزاد میشه منم تو حال بدیام فقط صدای اون آرومم می‌کنه من نمیدونم چه ...

ربطی به سبک نداره

ایشون مجرم هستن، از جرایمشون آگاهین؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
میخاستن نرن‌خوشون با پای خودشون رفتن دختر که آنقدر بی صاحب تتلو نه یکی دیگه هر بلای سرش بیاد حقشه

اول که طرز فکرتون اشتباهه محضه هر کسی صداش خوب باشه دلیل بر ازادی واسه انجام جرم و جنایتش نیست دوم که خودتم بودی با همین تفکر که الان داری میرفتی پیشش و مثل یه برده ی ج ن س ی باهات رفتار میکرد همینو میگفتی  

چه ربطی به سبک خوندنش داره جرم ایشون چیز دیگه اس .شاکی خصوصی داره علاوه بر جرم عمومیش.اغفال دختران و ...

بیخیال برای اینا هر چی بگی خودشونو میزنن به خواب. 

طرف فقط با دخترا زیر ۱۸ بوده و تجاوز و شکنجه جنسی... ببین چی بوده از فاحشه خونه ی به اسم ترکیه ریپورت شده!!! 

اونوقت یه عده معلوم الحال سنگشو به سینه میزنن.‌

میگن دختره میخاست نره خونه پسره! در صورتی که اینا خودشونم میرن! اما نمیخان بهشون تجاوز بشه. مرگ خوبه اما برا همسایه

بیخیال بزار خوش باشن. 

منکه حتی ریپ هاشونو نمیخونم