2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره چه نسبتی داشته باشین، و اونا مناسبتای شما چجوری کادو بیارن 

مثلا برای من 1 تومن برا خواهر براداری جفتمون کمه ولی مثلا برای پسرخاله و دخترخاله زیاده برای دوستم مبلغ مناسبی هست

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

بستگی داره چه نسبتی داشته باشین، و اونا مناسبتای شما چجوری کادو بیارن مثلا برای من 1 تومن برا خواهر ...

من کلا اینطوری نیستم ک بگم کی چیکار کرد. 

ولی خب عروسیشم سال 95 حدودا 500 پول دادم .اون موقع خواهرش 400 داد

من کلا اینطوری نیستم ک بگم کی چیکار کرد. ولی خب عروسیشم سال 95 حدودا 500 پول دادم .اون موقع خواهرش 4 ...

نه من دقیقا نگاه میکنم طرفم برام چیکار کرد یکم بالاتر از اون براش انجام میدم الان یه دوستی دارم جداشده فقط دارم فکر میکنم چجوری خوشحالش کنم چون منم برا اون مهم هستم از خواهرام برام نزدیکتره.

البته بعضی فداکاریا هستن که آدم همیشه برا عزیزان زندگیش میکنه

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

نه من دقیقا نگاه میکنم طرفم برام چیکار کرد یکم بالاتر از اون براش انجام میدم الان یه دوستی دارم جداش ...

الان به نظرت یه تومن اکیه؟ با ی شال برای تولدش و ی جعبه شیرینی؟

سلام عزیزم دو روزه چشم راست شوهرم تار میبینه امروز رفتیم دکتر عکس گرفته میگه شبکیه چشمات داره جدا میشه باید بری پیش متخصص شبکیه حالا دکترش تا یکشنبه نیست دارم از استرس میمیرم تو تاپیکا دیدم پدر شما هم عمل کرده میشه بگید چطور بود مث مال شوهر منه؟