2777
2789

بچه ها از پایه یازدهم فقط 6 درس هست امسال برای نهایی گفتم بهتون خبر بدم الان متوجه  شدم 

عربی، زبان، شیمی، زیست، ادبیات، دینی.... خدا رو شکر تاریخ نیستتتتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعااااااااا

یعنی ریاضی فیزیک نیستتتتتتتتتتت

باور کنم یعنیییی

خدایا اولین بار صبحم انقدر خوب داره شروع میشه یعنی زندمم🥲😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

وای واقعااااااااایعنی ریاضی فیزیک نیستتتتتتتتتتتباور کنم یعنییییخدایا اولین بار صبحم انقدر خوب داره ...

آره منم الان میخواستم کارامو شروع کنم یهو دیدم گفتم بیام اینجا بگم خوشحال شید 😍خودمم باورم نمیشه ولی همه جا خبرش اومده که تصویب شده امسال اینطوریه 

استارتر یه سوال دیگه هم دارم اگه میتونی جواب بدهاستوکیومتری شیمی رو چطور میشه خوب یاد گرفت؟ تدریس کس ...

نه عزیزم من فقط از روش خود کتاب، 

درسنامه ی خیلی سبزم خيلی خوبه ولی بنظرم اگه از روش خود کتابو بری و تمرین زیاد حل کنی هم احتمال خطای جواب بدست اومده کمتره هم اینکه گیج نمیشی 

نه عزیزم من فقط از روش خود کتاب، درسنامه ی خیلی سبزم خيلی خوبه ولی بنظرم اگه از روش خود کتابو بری و ...

البته اینم بگم درسنامه ی شیمی مبتکران  هم خوبه  ولی بنظرم خیلی سبز درسنامه کاملتری داره مبتکران تعداد تست بیشتر... 

برای کسانی که پارسال یازدهم بودن چی ؟ حذف میشه این درسا ؟

آره دیگه این 6 تا درس  درسهایی هستن که نمرشون بخشی از آزمون کنکوره دیگه بقیه درسها نیست فرقی نمیکنه پارسال یازدهم بوده باشی یا دوازدهم عزیزم