2777
2789

آخخخخخش دلم خنک شد از کامنتا، باسلیقه های عزیز ما میدونیم با سلیقه اید نیاز نیس با کوبیدن دیگران اینو ثابت کنید.. زندگیتونو بکنید

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدم میاد از اون سر دنیا هم که بیاد تا خبر نده قبلش منم نمیتونم با روی باز برم استقبالش وگرنه من ...

الان از کی میخوام برم دیدنی خونه دوستم .روم نمیشد. اخر بخودش گفتم هر موقع شرایطت اکی بود بگو من بیام.خودش زنگ زد دعوت کرد .باز وقتی بهم گفت کلی معذب شدم

درستشم همینه ماهم بچه کوچیک نداریم ولی شبا انقد خسته ایم طرفا میمونهقرآن خدا غلط میشه؟

دقیقا 

من سه تا بچه دارم مادر شوهرم همون اول که بچه دار شدم کرد تو گوشم گفت فلانی فقط فقط مراقب بچه ات باش کار خونه همیشه هست  تمومی نداره ولی خدانکرده بچه چیزیش بشه پشیمونی سودی نداره حالا هر حرفش اشتباه بود دیدم خدایی این حرفش درسته دیگه آویزه گوشم شد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نینی سایتیا همه تنبل شلخته ان 😂😂😂

شما اینطور بببن که یه خانم و آقا هرچقدر هم توی خونه تایم آزاد داشته باشن ،ممکنه انرژی و برنامه های زندگیشون اجازه نده شبیه ربات همیشه در حال نظافت باشند و گاهی استراحت لازم دارند و نظافت رو میذارند برای بعدا

سعی کنید ادب و شعور داشته باشید که خیلی با ارزش تره 🌸 ظرف شستن رو که ماشین ظرفشویی خونه صغری خانوم هم بلده🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

طبیعیه شب عیده شیطون میره تو جلد آدم هی میگه از فردا

حال من طبیعی نیست دلم از شوهرم پره ،خسته ام دیگه خسته شدم از بس  هم خواستم مرد باشم هم زن ،دیگه دلم نمی خواد به خاطرش حتی یه لیوانو این ور اون ور کنم😧

باور کن اون یه در صد هم براش مهم نیس تو به عنوان یه زن شلخته میبینیشبعدشم مگه مامور پستی ده صبح سرزد ...

ده صبح سر زده مثل...خخخ

یبار رفتیم ی جا مهمونی جمعه شام بود.راهشم دور بود.فرداش که شنبه بود خواهر میزبان ساعت 10 صبح سرزده مثل شترررر اومد خونمون خاستگاری  

حال من طبیعی نیست دلم از شوهرم پره ،خسته ام دیگه خسته شدم از بس هم خواستم مرد باشم هم زن ،دیگه دلم ...

واقعا درکت می کنم خودم هم همینطورم . گاهی وقتها مرد جماعت یکاری میکنن که یه زن انگیزه شستن دست و روی خودشم نداشته باشه چه برسه به کارهای خونه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
حال من طبیعی نیست دلم از شوهرم پره ،خسته ام دیگه خسته شدم از بس هم خواستم مرد باشم هم زن ،دیگه دلم ...

فکر کردید همه ما خوبیم فقط داریم حفظ ظاهر میکنیم تو اطرافمون چی نرمال هست که مرد زندگیمون باشه.... ولی حال خودت رو خودت خوب کن.... کسی برای حال خوب ما قدمی برنمیداره عزیزم