2777
2789

سلام مادرا وقتتون بخیر

ی دختر ده ساله دارم از نظر من خیلی زود به بلوغ رسیده البته بگم دخترم ریزه میزه نیس  الان ی مدتیه موهای اندام خصوصیش در اومده و من واقعا هیچی بلدنیستم نمیدونم چجوری راهنماییش کنم و یااصلا چجوری تمیزش کنم با چه وسیله ای و کلا این مدت فکرو ذهنم شده این کی میتونم موهای زایدشو تمیز کنم و از چه راهی برم

من خودم فقط اپلاسیون میکنم الانم دارم لیزر میزنم

میشه لطف کنید اگه کسی واقعا بلده یاتجربه کرده منم راهنمایی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه حس میکنم پوستش هنوز نازکه شاید اسیب ببینه و اینکه دوس ندارم پیش کسی لخت بشه

خب میتونی بهش یاد بدی یمدت از نوره استفاده کنه بعد ببریش لیزر یا بهش یاد بدی خودش اپیلاسیون کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب میتونی بهش یاد بدی یمدت از نوره استفاده کنه بعد ببریش لیزر یا بهش یاد بدی خودش اپیلاسیون کنه

نه از نوره بدم میاد 

فقط اپلاسیون ولی بنظرتون یکم زود نیس؟؟خیلی میترسم امتحان کنم

نه از نوره بدم میاد فقط اپلاسیون ولی بنظرتون یکم زود نیس؟؟خیلی میترسم امتحان کنم

براهمین گفتم نوره بزنه 

چون الان پوستش نازکه 

چرا بدتون میاد؟! 

بنظرم بهترین انتخابه یا باید با ژیلت تمیز کنه یا نوره 

چرا از نوره بدتون میاد؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم متاسفانه بلوغ زودرس تو جامعه امروز ما خیلی مسئله ی شایعی شده اونم بخاطر تغذیه ها رسانه حتی بعضی اوقات ژنتیک ، قدم اول اینکه شما آگاهش کنید از این دوران ، اطلاعات کافی راجب بدنش هورمونا تغییراتی که پیش روشه رو بهش بگین ، سعی کنید چون سنش پایینه راجب مسائل جنسی مخالف خیلی صحبت نکنید ، میتونید از نوره استفاده کنید باعث میشه موها نازک بشن و پوست لطیف باشه ، نکته ی دیگه ای که هست لطفا رودروایسی و خجالت و کنار بزارین شما بهترین راهنما براش هستین نزارین احساس معذبی کنه چون بعدا هردو به مشکل میخورین

براهمین گفتم نوره بزنه چون الان پوستش نازکه چرا بدتون میاد؟! بنظرم بهترین انتخابه یا باید با ژیلت تم ...

آخه من که ی بار استفاده کردم خیلی بد بود حساسیت داشتم بهش کل پوست بدنم افتاد و تا ی هفته سرخ بود

عزیزم متاسفانه بلوغ زودرس تو جامعه امروز ما خیلی مسئله ی شایعی شده اونم بخاطر تغذیه ها رسانه حتی بعض ...

خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا حرفاتون دلگرم کننده بود 

درمورد نوره اینکه چون من بهش حساسیت دارم میترسم اونم تحملش نکنه واینکه شنیدم میگن برا دختر نوره مناسب نیس 

خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا حرفاتون دلگرم کننده بود درمورد نوره اینکه چون من بهش حساسیت دارم میت ...

خواهش میکنم عزیزم ، نوره سنتی نه از شرکتی هاشم میتونید استفاده کنید ، تست کنید حساس نباشه ، کرم موبر هم هست ولی اینا بی خطر ترین و سلامت ترین روش ها هستن نسبت به ژیلت و اپیلاسیون و لیزر حتی 

آخه من که ی بار استفاده کردم خیلی بد بود حساسیت داشتم بهش کل پوست بدنم افتاد و تا ی هفته سرخ بود

خب زیاد گذاشتی مونده عزیزم 

اول باید رو دستت امتحان کنی 

اگه خمیرش نرم باشه معمولا 2 دقه بمونه کافیه 

اول رو دست امتحان کن تا دستت بیاد چقد 

برات کافیه اتفاقا نوره راحت تر از ژیلته 

مثل ژیلت هم سیاه نمیکنه