ی دختر ده ساله دارم از نظر من خیلی زود به بلوغ رسیده البته بگم دخترم ریزه میزه نیس الان ی مدتیه موهای اندام خصوصیش در اومده و من واقعا هیچی بلدنیستم نمیدونم چجوری راهنماییش کنم و یااصلا چجوری تمیزش کنم با چه وسیله ای و کلا این مدت فکرو ذهنم شده این کی میتونم موهای زایدشو تمیز کنم و از چه راهی برم
من خودم فقط اپلاسیون میکنم الانم دارم لیزر میزنم
میشه لطف کنید اگه کسی واقعا بلده یاتجربه کرده منم راهنمایی کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم متاسفانه بلوغ زودرس تو جامعه امروز ما خیلی مسئله ی شایعی شده اونم بخاطر تغذیه ها رسانه حتی بعضی اوقات ژنتیک ، قدم اول اینکه شما آگاهش کنید از این دوران ، اطلاعات کافی راجب بدنش هورمونا تغییراتی که پیش روشه رو بهش بگین ، سعی کنید چون سنش پایینه راجب مسائل جنسی مخالف خیلی صحبت نکنید ، میتونید از نوره استفاده کنید باعث میشه موها نازک بشن و پوست لطیف باشه ، نکته ی دیگه ای که هست لطفا رودروایسی و خجالت و کنار بزارین شما بهترین راهنما براش هستین نزارین احساس معذبی کنه چون بعدا هردو به مشکل میخورین
خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا حرفاتون دلگرم کننده بود درمورد نوره اینکه چون من بهش حساسیت دارم میت ...
خواهش میکنم عزیزم ، نوره سنتی نه از شرکتی هاشم میتونید استفاده کنید ، تست کنید حساس نباشه ، کرم موبر هم هست ولی اینا بی خطر ترین و سلامت ترین روش ها هستن نسبت به ژیلت و اپیلاسیون و لیزر حتی