امروز روز 47 پریودم بود که بالاخره همون لحظه خط دوم رو مشاهده کردم.بالاخره حسرت به دل نموندم.ماه 6 اقدام بودم و در کمال ناباوری فهمیدم مامان شدم.البته هفته گذشته پنجشنبه بود که آزمایش خون دادم بتام 22 بود.حالا قراره همین هفته پنجشنبه برم آزمایش بدم.
دوره های من نامنظم بود.این ماه هیچ دارویی نخورده بودم.روزای 19 و 21 و 31 و 36 اقدام کرده بودم اونم نه خیلی جدی بلکه عشقی.
فقط میخوام بگم فقط و فقط خواست و اراده خدا مهمه.همین
ضمنا از ختم 40 روزه یس غافل نشین من تو روز 26 ام ختم حاجت روا شدم
مبارکه فاطمه جونم خیلی خوشحال شدم و انشاالله که نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلت بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووسسسسسسسسسسسسسسسسسس
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فاطمه عزیزم از خوشحالی اشک تو چشمم جمع شده قربونت برم خیلی خیلی تبریک..... هزار تا تبریک مبارکت باشه انشاا... از صمیم قلب برات آرزو میکنم بارداری سالم و راحتی داشته باشی و نی نی ناز و تپلت 9 ماه دیگه تو بغلت باشه خدا رو شکر