2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد بالاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 6848 بازدید | 105 پست
وای فاطمه خیلی برات خوشحال شدم عزیزم بوس بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس

خیلی مواظب خودت ایشالا نینی تا 9 ماه خوب سر جاش بچسبه و صحیح و سالم به دنیا بیاد
مهربونم ممنونم ممنون *****
وای فاطمه جون خیلی خوشحال شدم.از خوشحالی داره گریم میگیره خدا رو شکر .تبریک میگم.انشا الله دوران بارداری خوبی پیش رو داشته باشی دوستم.بوسسسس
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا نازگل جون.سایه جون و خواهرش.شیوا جون.نبولا جون.نانا جونم.مامان پانی جونم.سامیار جونم.دنیا جونم.فرشته جون.مونیا جونم.تی تی جونم.مارالی جون رو حاجت روا کن و اونایی که نی نی میخوان زود زود (خدایا خیلی زودا) بهشون نی نی سالم و صالح بده
مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه فاطمه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

خوشحال شدممممممممممممممم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا 100000000000000000000000000000000000000000000000000 شکرت

ایشالله بارداری خوبی داشته باشییییییییییی
سلام فاطمه جون
خیلییییی برات خوشحالم
ایشالا نی نی ت سالم بیاد تو بغلت گلم
خیلیی مبارکهههههههههههههههههه
خدایا همه از تو میخواهند "بدهی" اما،
من از تو میخواهم "بگیری" خستگی،دلتنگی و غصه ها را ،
از لحظه لحظه ی روزگار همه آنهایی که دوستشان دارم
نهههههههههههه مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک.

مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
واییییی فاطمه خیلی خوشحاااااااااااااااااااااالم بووووووووووس برام دعایی کردی مهربونمممممممممممممممممممممممممممممممممم
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....