2777
2789

فک کنین جراحی شدم شیرم زیاد نشده بچه زردی م ندارن

الان جهار شب نخابیدم روزام نخابیدم امشبم همش جیغ میزد دکترش گف شیر خشک اپتامیل ببده   

حالا از عصر تا ال الان سه بار مدفوع کرده  یازده ونیم زردی بود    مامانم همش نگه داشته  م

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست و عمود بگیرش تو بغل یکم سرش عقب تر از بدنش باشه البته سرش رو با دستت نگه دار بعدم با اون دستت ...

بچه بزرگ کردن سخته 🤧😑

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

راست و عمود بگیرش تو بغل یکم سرش عقب تر از بدنش باشه البته سرش رو با دستت نگه دار بعدم با اون دستت ...

از کجا بدونم گرمشه یا سردشه  بخاطر زردی پتو نکشیدم روش فقط لباس نخی با دورپیج   اما هوا سرده 

شاید سیر نشده 

من اصلا پسرمو رو کمرش نمیزدم ک اروغ بزنه شیر میخورد میگرفتم بغلم سرشو میزاشتم رو شونم یا مزاشتم رو پام حالت نشسته سرو کمرشو نکه میداشتم خودش اروغ میزد گاهی ام اروغ نمیزد خوابش میبرد ی طرفی میزاشتمش 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

منم تازه دوماهه زایمان کردم 

بذارینش زیر دستگاه

باید شیر خشک بخوره تا زردیش برطرف بشه 

زود زود حمامش بده اما مبادا سردش بشه 

اصلا جاشو زیاد گرم نکن چون زردیش بیشتر میشه

شاید سیر نشده من اصلا پسرمو رو کمرش نمیزدم ک اروغ بزنه شیر میخورد میگرفتم بغلم سرشو میزاشتم رو شونم ...

نمیدونم بدنیا که اومد چهارکیلو بود  حالا من چون خودم شیرم اغوز بود گف شیر خشک بده زردی بالا نره  فک کن من کلی شبر خشک دادم با شیر خودم  باز گریه میکرد بالاخره اللن خابید