2777
2789
عنوان

کنکوری ها میشه تشریف بیارین🎀

96 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من امسال کنکوری ام برای فیزیک مشکل دارم خواستم ببینم که دوره کاموا و نیترو تاملند هر کدوم چطوریه البته خودم کلاس سالیانه تا حدودی آقای یحیوی رو دیدم اما واسه بعضی فصل ها مشکل دارم و خیلی هم تست نزدم

نظرتون چیه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 🩷 

درمورد دوره هایی که گفتی چیزی نمیدونم ولی همین یحیوی رو خیلی ها تایید میکنن

چه فصل رو مشکل داری؟همون بخشی  و که مشکل داری فیلم ببین بعدش اگ بازم اوکی نشد درسنامه و تست زیاااااد

فیزیک با حل کردن تیپ  تست های مختلف اوکی میشه فقط الکی خودت رو درگیر فیلم زیاد دیدن نکن بنظرم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد دوره هایی که گفتی چیزی نمیدونم ولی همین یحیوی رو خیلی ها تایید میکننچه فصل رو مشکل داری؟همون ...

راستش الان دیدن سالیانه برای بعضی فصول خیلی زمانبره 

من نوسان و موج و فصل ۲ یازدهم و حرکت شناسی رو مشکل دارم

راستش الان دیدن سالیانه برای بعضی فصول خیلی زمانبره من نوسان و موج و فصل ۲ یازدهم و حرکت شناسی رو مش ...

قبلا اموزش دیدی جایی؟

من خودم سالیانه میبینم واسه مدار چون واقعا مشکل دارم ولی فصل هایی که مشکل ندارم درسنامه یا جزوه و بعدش تست

اگ فکر میکنی زمان بر همین دوره هایی که میگی رو ببین پس چون فکر کنم بیشتر خلاصه طور هست و تستی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

قبلا اموزش دیدی جایی؟من خودم سالیانه میبینم واسه مدار چون واقعا مشکل دارم ولی فصل هایی که مشکل ندارم ...

بله منمیه تعدادی فیلم دیدم از آقای یحیوی بعضی فصول رو و بعضی هم از آقای میرحسینی یه تعدادی هم خودم با مدرسه خوندم و الان دقیقا همونایی که خودم خوندم رو اشکال دارم🤣

بله منمیه تعدادی فیلم دیدم از آقای یحیوی بعضی فصول رو و بعضی هم از آقای میرحسینی یه تعدادی هم خودم ب ...

ای بابا😂😅تست بیشتر بزن یا اینکه کلاس رفع اشکال بگیر 

منم میرحسینی میبینم 

سلام عزیزم 

من یه سوال ازتون داشتم 

تاپیک هاتون دیدم دقیقا دغدغه منم دغدغه الان شماست .

منم موندم برای فیزیک یحیوی دوره کاموا بگیرم یا نیترو 

شما به نتیجه رسیدید ؟ چی کار کردید ؟ 

برای زیست حنیف چی ؟ 

ممنون میشم جواب بدی

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
سلام عزیزم من یه سوال ازتون داشتم تاپیک هاتون دیدم دقیقا دغدغه منم دغدغه الان شماست .منم موندم برای ...

سلام وقت بخیر عزیزم💗

عذرمیخوام متاسفانه پیامتون رو خیلی دیر دیدم.

راستش خودم امسال هیچ کدوم رو نگرفتم یکی از آشنایان فوت شدند منم به کلی فراموش کردم🖤