2777
2789
عنوان

اگر کسی این حرف رو بزنه ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 25 پست

نه اصلا همیشه این حرفو بهم میگن و منم ذوق میکنم که جوون‌تر دیده میشم در هرحال خانوما بخاطر زایمان و ورم بارداری چهره شون زودتر شکسته میشه چه بهتر که جوون‌تر دیده بشیم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملت به همه چی نظر میدن، بی شرم و حیا هستنهمینطور که از ادم همیشه سوال میکنن شوهرنکردی، درست چیشد، بچ ...

اره این کلا زبونش تنده 

بخاطر همین خیلی آدمای کمی دورش هستن 

جدا ازون هیچ مردی نمیتونه تحملش کنه 

و تا الان که ۴۰ سالشه خواستکار خیلی کمی داشته با اینکه قیاغش بد نیست

به اصطلاح اخلاق نداره

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
من که ناراحت میشم و ب نظرم حرف خیلی نسنجیده ایه پس عقل و شعور چی میگه این وسط لازم نیست ادم سر هرچی ...

اومدم بنویسم هر چیزی به ذهنت میرسه نباید به زبون بیاری و .با سکوتم ناراحتیمو نشون دادم

گفتم به وقتش حالشو میگیرم 

گذاشتم پای فرهنگ پایینش 

مثلا میخواست از من تعریف کنه !!

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
بستگي داره ب ميزان صميميت بينتون ، دوستاي خيلي صميمي ازين بدتراشو بهم ميگن😂

اره صمیمیه خیلی 

ولی خب به نظرم ادم اگه فرهنگش بالا باشه هرچیزی رو نمیگه

مثلا یه بار خالم داشت آلبوم عروسیمو میدید گفت اااا چقدر شوهر خواهرشوهرت انگار ازش بزرگ‌تره 

اره این کلا زبونش تنده بخاطر همین خیلی آدمای کمی دورش هستن جدا ازون هیچ مردی نمیتونه تحملش کنه و تا ...

چقد پشت سرش چیز گفتی😁

هرکسی شخصیت خودشو داره، منفی یا مثبت

قضاوت کردن کار ما نیست

اگه از این خوشتون نمیاد که به شما نظر داده، شما هم نباید برای کسی دیگه نظر بدی❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ینی گفت که شما پیری؟

نه داشت میکفت خیلی تو جوونی 

روز به روزم جوون تر میشی 

الان دیگه اختلاف سنیت با شوهرت خیلی زیاد شده 

چقد پشت سرش چیز گفتی😁هرکسی شخصیت خودشو داره، منفی یا مثبتقضاوت کردن کار ما نیستاگه از این خوشتون نم ...

یه کلام از مادر عروس 😁

اره صمیمیه خیلی ولی خب به نظرم ادم اگه فرهنگش بالا باشه هرچیزی رو نمیگهمثلا یه بار خالم داشت آلبوم ع ...

بنظر من اگه خيلي صميمي هستين نبايد انقدر حساس باشي

اگر اختلاف سنيت از نظر خودت مشكلي نداره نبايد ري اكشني نشون بدي و نبايدم بهت بربخوره ، اگه من همچين حرفيو ب دوست صميميم ميگفتم و اون بهش برميخورد با خودم فكر ميكردم لابد خودشم مشكل داره با اختلاف سنيش كه بهش برميخوره 

متنفرم ازین ادما

تا حالا چندین بار ازش ناراحت شدم

ولی خب یه سری خوبی های بزرگم برام کرده که همین باعث شد حالشو نگیرم