2777
2789

یکی بهم گفت انگار اختلاف سنیت با شوهرت خیلی زیاده

تقریبا زیاد هست خودمم میدونم توظاهر پیداست 

چون من بیبی فیس چهرم خیلی

اما از حرفش اصلا خوشم نیومد 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مردم فضولی میکنن توو همه چی

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

نه چیز بدی نگفته 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بگو فاصله شماهم با شعور خیلی زیاده

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

نه توهین نکرده کهجنبتو ببر بالا گلم

راستش توی چت بود 

داشت مثلا از من تعریف میکرد 

بعد یهو گفت عکستو دیدم اینو گفتم

سکوت کردم یعنی اولش داغ کردم اومدم جوابشو بدم بعد ترجیح دادم زیر پوستی حالشو بگیرم  

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

ملت به همه چی نظر میدن، بی شرم و حیا هستن

همینطور که از ادم همیشه سوال میکنن شوهرنکردی، درست چیشد، بچه نمیاری، اینکارو نمیکنی، دیر میشه، زوده ، فلانه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
به کسی ربط نداره

این دوستم ازیناست که هرچی تو ذهنش میگذره به زبون میاره

راستش توی چت بود داشت مثلا از من تعریف میکرد بعد یهو گفت عکستو دیدم اینو گفتمسکوت کردم یعنی اولش داغ ...

ینی گفت که شما پیری؟

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بگو فاصله شماهم با شعور خیلی زیاده

کلا هر چیزی تو ذهنش میگذره به زبون میاره

بخاطر همینم هست آدمای خیلی کمی دورشن

همش بقیه رو میرنجونه با اینکه خصلت های خوبم زیاد داره