2777
2789

اطلاعی ندارم

ولی یه دکتر بهت معرفی میکنم خیلی عالیه

کراتین مامان من تا ده رفته بود ادرار نداشت و کلیه هاش از کار افتاده بود.تا مرز دیالیز هم رفت اما درست شد

اخرین بار کراتینش ۱ و خورده ای بوده

دکتربهروز فتاحی تو تهرانه

اطلاعی ندارمولی یه دکتر بهت معرفی میکنم خیلی عالیهکراتین مامان من تا ده رفته بود ادرار نداشت و کلیه ...

جدی میگی مشکل مامانتون چی بود چرا کراتینش بالا رفته بود بخدا اگه حرفت راست باشه تاعمر دارم خودمو خانوادم دعاگوتم .اوره و دفع پروتین هم داشت مادرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی مشکل مامانتون چی بود چرا کراتینش بالا رفته بود بخدا اگه حرفت راست باشه تاعمر دارم خودمو خان ...

دروغم چیه اخه.مگه مرض دارم؟

مامان من دیابت داره کراتینش تقریبا ۳ بود کلیه هاش تقریبا کم کار شده بود

سونو هم داده بود ۷ ۸ تا سنگ داشت

یهو مامانم دیگه نتونست چندروز ادرار کنه.دکتر هم میرفت بی فایده بود.

رفت پیش این دکتر بستریش کرد برای عمل سنگ شکن

ازمایش گرفتن کراتینش بالای ۱۰ بود گفتن عمل نمیشه فعلا تا کراتین بیاد پایین

یه عمل دیگه انجام داد راه ادرارشو باز کرد تقریبا یه هفته مامانم ای سی یو بستری بود تا کراتینش یواش یواش اومد پایین

حتی یه دکتر دیگه تو بیمارستان برای مامانم دیالیز نوشت.ولی این دکتر گفت تا من نگفتم نیازی به دیالیز نیست شاید خوب بشه

از اون موقع تحت نظر همون دکتره تا الان کاملا خوب شده 

شمام برو پیش این دکتر.انشالله که درمان میشی

اصلا ناامید نشو .امیدت به خدا باشه