2777
2789

این متن فقط درد و دله هر کسی خواست نخونه

من نمی‌خواستم به دنیا بیام شما پای منو به این دنیا باز کردین شما هیچ وقت ازم نپرسیدین مشکل تو چیه هر دفعه میام باهاتون حرف بزنم از مشکلات خودتون میگید مامان از بابا بد میگه بابا از مامان منم عین صندوق شکایات 

مامان بابا من هیچ وقت نتونستم بهتون بگم چی منو اذیت میکرد و می‌کنه احتمالا شما هیچوقت نفهمید من با چه هیولایی دست و پنجه نرم کردم

مامان بابا من هنوزم از دعوای شما میترسم با اینکه ۱۸ سالمه و بعد ۱۸ سال برام تکراری نشده

مامان بابا صدای دعوای شما هیچوقت یادم نمیرن

مامان بابا ببخشید که به اندازه توقعتون خوب نیستم ببخشید که شاگرد اول نشدم

ببخشید که اونقدر براتون اهمیت نداشتم که اجرامو نیومدید

مامان بابا ببخشید اگه بچه ی خوبی نیستم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان و بابا ببخشید اگه موهام بور نیست 

چشمام آبی نیست 

مامان و بابا ببخشید که خوب نیستم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

اسی هیچ کدوم تقصیر تو نیست

تروخدا سر شبی اشکمنو در نیار

الان داری با چشم اشکی اینو مینویسی 

هیچ کدوم تقصیر تو نیست!

تو حق داری  شکست بخوری

حق داری دایره افراد کمیو وارد زندگیت کنی

و حق داری پدر و مادر خوبی داشته باشی

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️