2777
2789

به یاد کودکی هایی که مادرم گفت نمیخوامت با بچه هام بازی کردم، پابه پاشون دویدم... به جبران گریه های بچگیم که توی اون حموم تاریک میکردم با بچه هام دویدم... اونا بره کوچولوهام بودنو من همون گرگ سیاه رنج کشیده.. پابه پاشون دویدم و خندیدم، خندیدم تا نفهمن اون اشکا چیه که از چشمام قل میخوره... 

هیچوقت نمیبخشمت مامان🙂🙂  

مامان پنج تا کوچولوی پر دردسر که باباشون از همه دردسر ساز تره                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم غمگینه ولی میشه بگی چرا مادرتون همچین حرفی زدن بهتون ؟

چون پسرشو بیشتر از من دوست داشت

منم نمیبخشمش تنها تو نیستیهمه چیز دارم همه چیز اما نمیتونم‌ ببخشمش بخاطر بچگیام

جای خالی که به راحتی پر نمیشه