2777
2789
عنوان

نامزدیمو بهم بزنم

319 بازدید | 20 پست

سلام من با همکلاسیم سه ماهه نامزد شدیم بعد عید عقدمونه ، خونه توی یکی از روستاهای گیلان داره با شالیزار و باغ ، حرف زدیم که من پول جهازو بدارم روی پولش یه خونه کوچیکه بخرم ولی چون وسیله نداریم حداقل یکسال بدیم اجاره روستا بشینیم . خونواده م نه میارن و دارن نامزدیمو بهم میزنن 😭😭😭چکار کنم

خونتونو عوض کنید حتی شده بدون وسیله فقط یه گاز یه فرش 

برید سر خونه زندگیتون بعدا میخرید

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه هم باید تو بخری خب این چه طرزِ شوهر انتخاب کردنِاصلا برایِ چی باید با مردیکه اماده نیست خونواده ...

چرا کجکی متوجه میشین ‌و توهین میکنین کی گفت خونه میخره؟ گفتم پول جهازو با پول آقا می‌ذاریم رو هم

من موقت میتونم زندگی کنم چون صبح تا غروب سرکارم شبا برای خواب میریم خونه

ببین 

اگه دنبال ساختن آینده ات هستی 

و از توانایی و عرضه ی طرفت مطمئنی 

ارزششو داره 

سختی اول راه رو بکشی بعد راحت زندگی کنی 

کجکی متوجه نشده هب راس میگه

دقیقا کجاشو ؟ ما میتونیم عین بقیه رهن کنیم و منم جهاز ببرم چون تصمیم گرفتیم اول زندگی خونه بخریم نامزد من بی عرضه ست ؟ پول رهن خونه رو داره خب انگار آمریکا زندگی میکنید

نصف نصف

اینجو ی خوبه ولی من بازم رویِ حرفم هستم همسرِ شما تواناییِ اینو نداره که یه خونه رو بدونِ کمک شما محیا کنه

و شرایطِ پایش برایِ تشکیلِ خانواده کافی نیست، باید به این فکر کنی زندگیِ روستایی واست چجوریه و اینکه بدونِ وسیله اخه، من شما رو نمیدونم شاید میتونی و واست اکیه

پس شرایطِ خودتو چک کن ولی من عمیقا با خانوادت موافقم و کاملا حق دارن مخالف باشن

اینجو ی خوبه ولی من بازم رویِ حرفم هستم همسرِ شما تواناییِ اینو نداره که یه خونه رو بدونِ کمک شما مح ...

خونه خریدن راحته؟ والا کل اطرافیان اول زندگی رهن میکنن