اصلا درد نداره میری یه ربع طول میکشه لیزر کنن بعدش عینک افتابی میدن میای سه روز جای تاریک بعدش خوب م ...
ممنون عزیزم منم اصلا عینک نمیزنم دنیا رو تار می بینم خیلی اذیت میشم حتی اگه دخترم از دور چیزی نشونم بده نمی بینم دخترم هی دعا میکنه با دستای کوچولوش میگه خدایا به مامانم چشم بده😊😊😊
مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم منم اصلا عینک نمیزنم دنیا رو تار می بینم خیلی اذیت میشم حتی اگه دخترم از دور چیزی نشونم ...
اخی عزیزم
حتما برو لیزیک کن منم اونطوری بودم هی چشامو جمع میکردم تا بلکم یه ذره بهتر ببینم الان همه چیو عالی میبینم و همیشه خدا رو شکر میکنم و به همه پیشنهاد میکنم
بخوصوص برا پروفایل تلگرامتون حتما اگه متاهل هستین متن عاشقونه برا همسرتون بزارین هم چش حسودا در بیاد ...
وای من چقدر میخندم به کسایی که تلگرامو غیره رو وسیله ای برای شوآف روابط میکنن! انگار به بلوغ فکری نرسیدن هی میخوان به بقیه بگن بهمون توجه کنید! 90 درصدشنم زندگی پر مشکل و نا امید دارن تمرکزشونو میذارن رو پروفایل که حفظ آبرو کنن کم نیارن. نکنید این کارو!
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
وای من چقدر میخندم به کسایی که تلگرامو غیره رو وسیله ای برای شوآف روابط میکنن! انگار به بلوغ فکری نر ...
عزیزم من تو این حد نگفتم که ولی همیشه چیزای شاد و خوب بزارین به نظر من خوبه دلیلی نداره مشکلات زندگیمونو از طریق پروفایل اعلام کنیم بعضیا پروفایلشونو با مشکلاتشون ست میکنن به نظر من چیزای خوب و عاشقونه به خود ادمم انرژی میده