2777
2789
عنوان

تجربه های بدرد بخورتون تو هر زمینه ای رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 143 پست
اصلا درد نداره میری یه ربع طول میکشه لیزر کنن بعدش عینک افتابی میدن میای سه روز جای تاریک بعدش خوب م ...

ممنون عزیزم منم اصلا عینک نمیزنم دنیا رو تار می بینم خیلی اذیت میشم حتی اگه دخترم از دور چیزی نشونم بده نمی بینم دخترم هی دعا میکنه با دستای کوچولوش میگه خدایا به مامانم چشم بده😊😊😊

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل راحتیه فقط بعدش باید عینک آفتابی سیاه بزنی و مدام قطره های چشمی رو استفاده کنی

سه روز خیلی زیاده واسه استراحت من دوتا بچه کوچیک دارم بخاطر همین دو دلم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
ممنون عزیزم منم اصلا عینک نمیزنم دنیا رو تار می بینم خیلی اذیت میشم حتی اگه دخترم از دور چیزی نشونم ...

اخی عزیزم 

حتما برو لیزیک کن منم اونطوری بودم هی چشامو جمع میکردم تا بلکم یه ذره بهتر ببینم الان همه چیو عالی میبینم و همیشه خدا رو شکر میکنم  و به همه پیشنهاد میکنم

سه روز خیلی زیاده واسه استراحت من دوتا بچه کوچیک دارم بخاطر همین دو دلم

یعنی هیچ کسو نداری؟ شوهرت مرخصی بگیره، دو سه روز سخت بگذرون ارزششو داره، خواهرای منم بچه کوچیک داشتن

اخی عزیزم  حتما برو لیزیک کن منم اونطوری بودم هی چشامو جمع میکردم تا بلکم یه ذره بهتر ببینم ال ...

ممنون خانمی حالا رفتم کاراشو کردم عکس گرفتم قراره دکتر ببینه 

بخوصوص برا پروفایل تلگرامتون حتما اگه متاهل هستین متن عاشقونه برا همسرتون بزارین هم چش حسودا در بیاد ...

وای من چقدر میخندم به کسایی که تلگرامو غیره رو وسیله ای برای شوآف روابط میکنن! انگار به بلوغ فکری نرسیدن هی میخوان به بقیه بگن بهمون توجه کنید! 90 درصدشنم زندگی پر مشکل و نا امید دارن تمرکزشونو میذارن رو پروفایل که حفظ آبرو کنن کم نیارن. نکنید این کارو!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
یعنی هیچ کسو نداری؟ شوهرت مرخصی بگیره، دو سه روز سخت بگذرون ارزششو داره، خواهرای منم بچه کوچیک داشتن

چرا مامانم اینا هستن ولی بچه هام خیلی شیطونن برم خونه مامانم بدتر اعصابم خورد میشه خونه خودمم شوهرم باید بگم مرخصی بگیره حالا اقدام کردم انشالله ببینم خدا چی میخاد 

وای من چقدر میخندم به کسایی که تلگرامو غیره رو وسیله ای برای شوآف روابط میکنن! انگار به بلوغ فکری نر ...

عزیزم من تو این حد نگفتم که ولی همیشه چیزای شاد و خوب بزارین به نظر من خوبه دلیلی نداره مشکلات زندگیمونو از طریق پروفایل اعلام کنیم بعضیا پروفایلشونو با مشکلاتشون ست میکنن به نظر من چیزای خوب و عاشقونه به خود ادمم انرژی میده