2777
2789
عنوان

مذهبی ها لطفا نظر بدن

150 بازدید | 17 پست

من قبلا نمازام میخوندم باحجاب روزه حتی گاهی مستحبات و... دیگه سعی کردم مراعات کنم 

اما الان مدتهاس نماز صبح نمیخونم  حتی چند روز کلا نماز نخوندم اعتقاداتم بهم ریخته انگار هیچی رو قبول ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستم من

ولی دنبال دلیلش بگرد ببین چرا اینطوری شد؟؟قطعا ی دلیل مهم داره

و بعد ببین با اون مشکل چطوری میتونی کنار بیای

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعضی وقتا این حس دور شدن پیش میاد مقاومت کن و نمازتو بخون حتی اگه حال نداری

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

مذهبی نیستم منولی دنبال دلیلش بگرد ببین چرا اینطوری شد؟؟قطعا ی دلیل مهم دارهو بعد ببین با اون مشکل چ ...

تحمل سختی ندارم حس میکنم یکی رو حل میکنم باز یکی دیگه رو باید حل کنم

مذهبی نیستم نظر بدم؟

ببین منم اینطور بودم، یه مدت نمراتم بد میومد به خدا گفتم من تلاش میکنم، عبادتت میکنم پس چرا نمره هام اینجوریه؟ خب چند ماه بعد آدم شدم و فهمیدم باید نهایت تلاشم رو بکنم تا نمره مطلوب بیارم. عوامل محیطی، گوشی و گاهی تنش های درونی تاثیر داره، خدا مهربونه میبخشه تو رو، پس برای خودت هدف تعیین کن و صبح ها با اراده پاشو و نماز بخون(آلارم مذهبی/آهنگ ملایم بزار تا بیدار شی😁) و نزار مجازی و.. رو عقایدت تاثیر بزارن. گل🌹

وفتی انسان از خدا دور میشههه  بخصوص وقتی نماز میزاره زمین ، 

شیطان همه کار میکنه جوری ضربه بزنه ک دیگ طرف سمت خدا نرررره اینطوری میشه ک انسان دور میشه از خدااا 

اصلا اهمیت نده اصلاا 

دوباره شروع کن سعی کن اتفاقات ک قبلا رخ داده دیگ تکرار نشه 

سعی کن نمازاتو سروقت بخونی 

روزی ۱۰۰ تا یالله یا رحمن بگو اینا توی جذب خدا میکنن دوباره برمیگردی سمت خدا ذکرای هفته رو بگووو 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عزیزم اگر واقعا میخوای تو این راه بمونی که انشاالله همین طوره فقط باید برای بهتر شدن تلاش کنی و حساسیت برای عمل به واجبات داشته باشی سعی کن همیشه و هروقت با خدا صحبت کنی و از خودش کمک بخوای که عجیب نتیجه بخشه 

صبح بیدارم ولی نمیخونم الان چند روز هیچ کدومو نمیخونم

اوو دیگه باید خودت اراده کنی

همیشه که از روی عشق نماز نمیخونیم ولی چون وظیفه مونه مجبوریم بخونیم عشق به نماز و ....هم بعدا بوجود میاد

تو همون انسانی فقط افکارت پریشونت میکنه برگردی نماز بخونی درست میشه 

میری حموم غسل نشاط سلامتی آرامش بده عالین 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
مذهبی نیستم نظر بدم؟ببین منم اینطور بودم، یه مدت نمراتم بد میومد به خدا گفتم من تلاش میکنم، عبادتت م ...

ممنون 

کلی گفتم مذهبی‌ ها  ،که نیاین بگن اصلا نماز چیه بیخیال