2777
2789
حتما چ خوب یه دوست پیدا کردم توام قلیون بیاری

اره تنباکو دوسیب دارم خارجی اعلا میذارمش فریزر سالم بمونه تا اون روز.

زیرانداز بیاریم یا هست؟

راستی من فقط با بالش خودم میخوابم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=373036459]اره تنباکو دوسیب دارم خارجی اعلا میذارمش فریزر سالم بمونه تا اون روز. زیرانداز بیاریم یا هست؟ راست ...[/QUOTافرین یادت نره تخت میدن بهمون زیر انداز نیاری بالشت عیبی نداره فقط خدا کنه تو یه اتاق بزارن مون

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
[QUOTE=373036459]اره تنباکو دوسیب دارم خارجی اعلا میذارمش فریزر سالم بمونه تا اون روز. زیرانداز بیار ...

نداشتنم میزنیم به دیوونه گری میریم پیش هم🤪🤪🤪

از این لباس گره شده هام میدن یا نه؟

من صورتی میخوام.

پارچه بگیرم با همون بدوزن برام

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

[QUOTE=373036828]نداشتنم میزنیم به دیوونه گری میریم پیش هم🤪🤪🤪 از این لباس گره شده هام میدن یا نه؟ من صورتی میخوا ...[/QUOT ایول داری بخدا میدن خودشون من میخوام آستین اش بزرگ باشه

[QUOTE=373036828]نداشتنم میزنیم به دیوونه گری میریم پیش هم🤪🤪🤪 از این لباس گره شده هام میدن یا نه؟ ...

شلوارشم گشاد باشه بشه نفس کشید🫠

یکسری چیزا بنویسیم اونموقع یادمون نره.

من تنباکو گذاشتم.

یه لول تریاکی سوخته ای چیزی اگه پیدا کردی بدار یه گوشه ببریم فاز میده

شلوارشم گشاد باشه بشه نفس کشید🫠یکسری چیزا بنویسیم اونموقع یادمون نره.من تنباکو گذاشتم.یه لول تریاکی ...

به به عشق صفا ب راه پس آره باید بنویسیم کاش منچ ام ببریم ک حوصله مون سر رفت بازی کنیم ها

به به عشق صفا ب راه پس آره باید بنویسیم کاش منچ ام ببریم ک حوصله مون سر رفت بازی کنیم ها

منچ چیه بابا پاسور داریم

اهان یادم نبود دوست من

خوش گذشت رفیق😅

برای چند دقیقه هم که شده فکر و خیال نکردیم...

خوش باشی👋🏻