2777
2789

من دوهفته میشه فهمیدم فیبروم دارم دو بار رفتم سونو ۷میل هستش دکتر گفت نگران نباش چیزمهمی نیست....ولی از اون روز انگار رخت میشورن تو دلم ذوق چیزی رو ندارم....خیلی میترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پژوهشکده رویان.امکانات بیمارستان رو داره.تو اتاق عمل با بیهوشی ده دقیقه ای.بدون درد و رو پای خودم رفتم خونه.حتما باید پیش دکتر کار بلد در بیاری که رحم رو خط خطی نکنه

من اهواز پلیپ داشتم جهاد دانشگاهی اهواز نامه داد گفت برو پیش یه متخصص درش بیاره بعد ای وی اف کنیم رفتم پیش بهترین دکتر اهواز گفت چون بچه نداری عملت نمیکنم وگر ن پولتو میگرفتم برام مهم نبود بعدش بچه دار شی یا نه.پس پیش دکتر دیگه ای نرو وفقط برو رویان تهران من خودم فوق تخصصم کارم اینه ولی میدونم اونجا عمل کنی برا بچه دار شدن خط خطی نمیشی

این شد که پرونده ای وی اف رو کلا بردم رویان تهران.پلیپ رو همه دارن عزیزم یه چیز عادی شده من فیبروم دو تا کوچیکه بیرون دیواره رحم دست بهشون نزد گفت تا کوچیکه دست نزن 

من اهواز پلیپ داشتم جهاد دانشگاهی اهواز نامه داد گفت برو پیش یه متخصص درش بیاره بعد ای وی اف کنیم رف ...

چندسالتونه بچه دارشدید....یعنی پولیپ نمیزاش حامله بشی.....اندازه پلیپ چقدر بود