عشق مجازی خیلی سخته چون دلت برای یه چیزایی میره که نمیدونی راستن یا نه خودم زخم بدی خوردم😔
آشنایی مجازی اشکالی نداره ولی اینکه توی همون فضای مجازی ادامه پیدا کنه اشتباه محضه منم الان با ی نفر مجازی اشنا شدم اینجور ک معلومه واقعا شانس آوردم البته منم قصد آشنایی نداشتم یهو شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه دوست مجازی داشتم یعنی داشت داغونم میکرد به تمام معنل ایشون خانوم بودن ولی خیلی تو روحیم تاثیر ...
باورکن به شانسه 😞 عروس ما تو فیس بوک با یکی اشنا شده استاد دانشگاهه رفته خونشون واسش،سینی نقره برده و امسال هم واسشون سی تومن وام گرفته و کلا یه موجودیه که نگوووووو .....حالا من بودم رییس فحشا از اب در میومد کلیه هامم میفروخت
يكي از فاميلامون با يه پسر هندي چندين سال دوست بود با ويدئو چتم هم ديده بودن خيلي وابسته بودن پسره اومد ايران واسه خواستگاري دختره نظرش عوض شد وقتي ديد ميگفت از نزديك زشته و دستاش كوچولوئه و ...قدش كوتاهه
پسره م بيچاره برگشت دست از پا درازتر
+چرا کشتیش؟ -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش میشد، راحتش كردم
😂😂😂😂😂یه چی،یادم اومد خواهرم تو فضا بایکی اشنا شده بود و قسم و قران بیا ببینمت و ....بعداز چن سال راضی شد از دور همو ببینن و کشش ندن و منم رفتم 😂😂😂😂 طرف عشقش وارو زد گفت خواهرتو میخام نکبت کلا خوش شانسیم ما 😂😁
درست میگید ولی وقتی ادم دلش یچیزایی رو بخواد که تو مجازی باشه و تو واقعیت نباشه خیلی سخته
خب رابطه مجازی باید هدفش و مسیرش مشخص باشه اگر صرفا مجازی باشه ک از همون اول باید با خودت قراداد داشته باشی ک از ی چارچوبی خارج نشی هر چند واقعا بازم غلطه از دید من چون میتونه پر از دروغ باشه این فضا