2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا شصت سالش بود از کجا فهمیدی؟ 

اره باورکن ...پرستار بود سوالهامون رو جواب میداد و بامن خیلی،صمیمی،شد تلفنی م صحبت میکر،دیم کلی م عکس فرستاد واسم یه روز حرم امام رضا بودم زنگ زد گفت میخام چیزیو بهت بگم شب یه فایل صوتی فرستاد واسم گفت از اول تو جمع روش نشده بگه شصت سالشه و فک نکرده اینقد باهامون دوست بشه اون عکسام عکس دختر و دومادش بوده فرستاده و....😲😲😲😲😲تا یک هفته نتونستم فک،کنم هنوزم نتونستم هضمش کنم سه سال باهم دوست بودیم 

از طریق مجازی نمیشه طرف مقابل رو شناخت لطفا انتخاب درستی بکنید 

موافقم 

من توی خوابم نمیدیدم از راه مجازی با همسرم آشنا بشم بششدت با این اشنایی ها مخالف بودم انتخابم ریسک بود..

الانم به هیچکس نگفتیم مجازی آشنا شدیم 

ولی خداروشکر میکنم خانواده خوبی هستن 

اگه خدای نکرده بد بودن و به قولی تو زرد در میومدن نابود بودم 

ما نقطه آشناییمون مجازی بود. بعدش رفت و آمد کردیم و شناخت پیدا کردیم.  کسی هم نمیدونه که اینج ...

متاسفانه تو جامعه ما اینجور اشنایی خیلی جا نیوفتاده 

خیلی کار خوبی کردین که نذاشتین کسی بدونه 

عشقتون پایدار😍

مذکر نه مونث😒 

من فقط تعجب كردم كه اينقد راحت دروغي به اين گندگي ميگن 😁

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

منم یه دوست مجازی داشتم یعنی داشت داغونم میکرد به تمام معنل ایشون خانوم بودن ولی خیلی تو روحیم تاثیر گذاشتن سنشون بالاتر بود و مطلقه بودن

مامانم مبگفت این کیه تو باش دوست شدی اخه😑

یعنی سه سال همدیگرو ندیدین؟

نه عزیزم کلی فاصله داشتیم از لحاظ مسافتی فقط دوست مجازی بودیم دلیلی برا رفتو امد هم نداشتیم خودمون دوست بودیم شوهر و خانواده هامون که نبودن 

😒😒😒دلم براش،سوخت که گیر کرده بود وسط یه دروغ که اول الکی گفته بود تو یه جمع زیر سی سال بعد دیگه مجبور،شد ادامه ش بده و .....