2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولا اینکه ادما از چه طریق اشنا میشن. مهم نیست. مهم اینه اگه از طریق مجازیه. در اولین فرصت ممکن با ...

بعله درست میگید

چونکه ممکنه از طریق مجازی همو دوس داشته باشن و تو واقعیتاز هم خوششون نیاد

من با یه نفر مجازی اشنا شدم ...چند وقت پیش یه دختره زنگ زد بهم گفت اون سیمکارتی که بهش اس میدادی دست ...

واای چه ترسناک فک کن طرف متاهل از آب دربیاد باور کن بیشتر تاپیکایی ک اینجا میزنن از خیانت همسراشون اون دخترا در جریان تاهل اون مرد نیستن .... 

خداروشکر که خوبن . چنین چیزی کم پیدا میشه

دقیقا 

تازه چند ماه عذاب کشیدیم تا خانواده م قبول کنن چون از شهر دیگه بودن و فرهنگا متفاوت مامانم گفت شیرمو حلالت نمیکنم 

امروز با مامانم صحبت میکردم گفت شوهرتو خیلی دوست دارم خداروشکر داماد خوبی دارم و دیگه دلم نگران نیست

آره منم اگر بگم منو میکشن ولی نمیدونیم کی رو بگیم ک به همدیگه معرفیمون کرده ... اصلا راه حلی به ذهنم ...

اگه میبینی با این موضوع مخالفن نگید اصلا

دنبال یه مکان مشترک باشید که بگید اونجا اشنا شدین

آره منم اگر بگم منو میکشن ولی نمیدونیم کی رو بگیم ک به همدیگه معرفیمون کرده ... اصلا راه حلی به ذهنم ...

من گفتم منو بیرون دیده و از صاحب کارم در مورد من سوال کرده و اون شمارمو داده 

شما هم بگو دانشگاهی کتابخونه ای جایی دیده و چون مادر یا بزرگتری باش نبوده خودش آومده جلو و شماره منزل خواسته و..

.تجربه این شکلی خودم:یدفعه رفته بودم خرید یه پسره ای دنبالم میومد بعد صدام زد دقیقا همین حرفو زد اول معذرت خواست بعد گفت من چند دقیقه ای هست همراه شما هستم متوجه نبودین بزرگتر همراهم نبود که جسارت کردم خودم جلو اومدم اگه امکان داره شماره منزل بدین مآدرم تماس بگیرن برای اشنایی و....

البته نه که  به این جسوری بگه ها

من خلاصه شده کردم خیلی با خجالت و...گفت

شماهم میتونی چیزی سرهم کنی

من گفتم منو بیرون دیده و از صاحب کارم در مورد من سوال کرده و اون شمارمو داده  شما هم بگو دانشگ ...

اخه طرف من خارج از کشوره بعد همشهریم نیستیم ...منم مطمئنم اوضام مثل شما میشه بابام مخصوصا خیلی حساسه حالا مامانم بهتره فقط اگر یه معرف یا واسطه محکم بینمون پیدا بشه ها اوضاع فک کنم خوب پیش بره شاید از دوستای تهرانم کمک گرفتم

من گفتم منو بیرون دیده و از صاحب کارم در مورد من سوال کرده و اون شمارمو داده  شما هم بگو دانشگ ...

خوش بحالت 

دقیقا همه چی من مث توه با این تفاوت که بخاطر همین مخالفت مامانم و تفاوت فرهنگی بیخیال شدم اما گاهی میاد تو ذهنم و گریم میگیره 

شما خانوادت نگفتن اون چطور اومده شهرتون؟ کارش چی بوده؟ اصلا چطور محل کارتون اومده؟

اخه طرف من خارج از کشوره بعد همشهریم نیستیم ...منم مطمئنم اوضام مثل شما میشه بابام مخصوصا خیلی حساسه ...

خارج از کشور خب بحثش فرق میکنه بهشون حق بده که خیلی نگران باشن یا اصن مخالفت کنن

منم باشم نمیتونم اعتماد کنم 

من خودم با اینکه مجازی ازدواج کردم بازم دیدم خیلی خوب نیست به آشنایی مجازی 

ما خییلی تحقیق کردیم دو شهر مختلف رفتیم تا ریشه و خانواده همسرمو دربیاریم 

چون متاسفانه خانواده خیلی احساسی ای دارم اگه خدای ناکرده اتفاقی بیوفته زود میشکنن نمیتونن تحمل کنن واسه همین اولش مخالفت کردن بعدم که راضی شدن حساابی تحقییق کردن