2777
2789
واسه من سواله مغز بچه های الان با بچگی ما چه فرقی کرده چرا زمان ما مامانامون کاری با درس و مشق ما ند ...

نسبت به پیشرفت سطح علمی وجامعه خوب سخت ترمیشه بنظرت تکنولوژی الان باقدیم یکیه

هرچندهمون قدیمومیپسندم بخوره توسرشون بااین گوشیاآدماروانی شدن😩

پسرم متولد مرداد ۹۸ پدرمو دراورده پیش دبستانیه اصلا یادگیری نداره این بچه

پس کوچیکه

پسر من اردیبهشت هست خداروشکر مشکلی ندارم،ولی دیدم متولد شهریور که ضعیف تر هستن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضن واقعا بچه و خانوادشو از درس زده میکنن

باور کن دوسه بار فیلم نگاه کردم تا درس حدس وازمایش کلاس دوم رو یاد بگیرم،بیچاره بچه ها 

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
دوست من میبره بیرون کلاس خصوصیشما هم همین کارو بکن

منم به این قضیه فکرکردم متاسفانه من کم صبرم وواکنشم تنده باورم نمیشه یهومنفجرمیشم دلم نمی خوادیه سنجش آزمایشی بردم گفت اگه بتونی سال بعدبفرستی خیلی بهتره چون بایدخودتوآماده کنی که حسابی اذیتت میکنه🥲

خرداد

پسر داداشم طفلک ۳۰ شهریور به دنبا اومد رفت مدرسه خسلی اذیت شد هنوزم میگه دوست دارم یه سال بزارم بمونه خونه سال بعد دوباره بفرستم مدرسه الان همه دوستاش دقیقا یک سال ازش بزرگترن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
واسه من سواله مغز بچه های الان با بچگی ما چه فرقی کرده چرا زمان ما مامانامون کاری با درس و مشق ما ند ...

چون اون موقع زیاد شهریه و پول نمی گرفتن اما الان هر مدرسه می بینی نزدیک چن میلیون پول میگیرن 😐واسه همون پدر و مادرا حساس ترن چون زورشون میاد این همه پول میدن و بچهاشون تنبل باشه

🖤

پسر داداشم طفلک ۳۰ شهریور به دنبا اومد رفت مدرسه خسلی اذیت شد هنوزم میگه دوست دارم یه سال بزارم بمون ...

طفلک کاش یسال نمیفرستادبچه های الان کم صبرووعجولن قدرت حل مسئله صفروبه شدت فرارین پسرمن که دقیقاهمیناس🥲

طفلک کاش یسال نمیفرستادبچه های الان کم صبرووعجولن قدرت حل مسئله صفروبه شدت فرارین پسرمن که دقیقاهمین ...

خدایی خیلی بچه درس خون و پیگیریه ،،یعنی رسیدنش خونه درس رو مینویسه گاهی تو مدرسه تکلیف فرداش رو مینویسه فقط تو یادگیری بعضی مسائل ریاضی کنده انگار مختص سنش نیست خیلی هم تلاش میکنه که یاد بگیره تا حدودی موفق هم شده ولی نسبت به زرنگای کلاس که یک سال هم ازش بزرگترن کمی عقبه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....