خدا حاضرم دیگ نره مدرسه فقط مغز لعنتیم استراحت کنه😭😭😭😭😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
خب عزیزم بذار یک سال دیر تر بفرست ...توی این یک سال ذهن و مغز ش بیشتر رشد میکنه و درس ها رو بهتر متوجه میشه ما اطرافیان مون خیلی ها این کار رو کردن حس کردن درس ها برای بچه شون سخته یک سال دیر تر فرستادن و خیلی راضی هستن ...یکی شون بچه شون رو دو سال پیش دبستانی گذاشت دوتای دیگه شون یک سال دیر تر فرستادن اول
من چی بگم ؟ به قران پسرم ششمه. شش ساله خون به جگرم کرده. کاش خنگ بود میگفتم به درک بزار بی سواد بمونه. لعنتی درس نمیخونه . تکلیف نمیبره همین امروز از مدرسه باز زنگ زدن . به خدا قلبم داره از غروب تیر میکشه انقدر ضجرم داده میخوام بمیرم فقط. هی ام میگه میرم خودمو میکشم .نااابووودممممم