2777
2789
عنوان

کسی کنکور کامپیوتر شرکت کرده

128 بازدید | 13 پست

من رشته م انسانیه میخوام تغییر رشته بدم به کامپیوتر

امسال دوازدهمم میتونم هم دیپلم انسانی بگیرم هم کامیپوتر؟ درساشو چجوری بخونممممم اصلا میرسم یا نه! خیلی تحقیق کردم اما به جواب واضحی نرسیدم

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

کنکور کامپیوتر که نداریم باید کنکور هنر بدی یا اینکه تغییر رشته بدی به رشته ریاضی بعد کنکور ریاضی بد ...

ریاضی شنیدم سختتره. کنکور فنی میخوام شرکت کنم به نظرت اگه امسال دیپلم انسانی بگیرم و واسه سال بعد فنی کامپیوتر بخونم قبول میشم؟ درساشو چجوری پاس شم...

از چند نفر پرسیدم گفتن سال بعد ممکنه تغییر کنه جا بمونم

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی شنیدم سختتره. کنکور فنی میخوام شرکت کنم به نظرت اگه امسال دیپلم انسانی بگیرم و واسه سال بعد فن ...

ببین اونایی که ریاضی بودن بعد تو دانشگاه کامپیوتر خوندن هم بیشتر قبولشون دارن هم بازارکاری بهتری براشون هست هم به راحتی میتونن اپلای کنن

ببین اونایی که ریاضی بودن بعد تو دانشگاه کامپیوتر خوندن هم بیشتر قبولشون دارن هم بازارکاری بهتری برا ...

احساس میکنم از پسش بر نمیام😖

۴۰۵‌ کنکور داری؟از الان بشینی تا اونموقع بخونی میرسی اگه واقعا همه تلاشتو کنی بعد رشته ریاضی چون رقا ...

نه ۴۰۴

امیدوارم🥲

کنکور فنی کی برگزار میشه؟

کنکور فنی نداریم همون کنکور هنره 

که هم اردیبهشت هست هم تیر 

البته اگه کنکور هنر رو برای اردیبهشت ثبت نام کرده باشی 

اگه نکرده باشی مجبوری همون تیر رو بدی 

کنکور فنی نداریم همون کنکور هنره که هم اردیبهشت هست هم تیر البته اگه کنکور هنر رو برای اردیبهشت ثبت ...

آها بله خیلی ممنون😅🙏

ببخشیدا زیاد سوال پرسیدم به هرکی میگفتم یا بلد نبود یا اطلاعات غلط میداد