2777
2789
عنوان

کسی سریال آبان میبینه

375 بازدید | 26 پست

وای خیلی ذهنم درگیرش شده

مطمئنا ثابت عاشق آبان نشده و هدف دیگه ای داره

من شنیدم برگرفته از یه رمان خارجیه که ثابت چون سرطان داره میخواد از یه فرد نخبه بچه دار بشه که بعد از مرگش وارثش بشه 

اما خب مسخرست یکم این همه آدم نخبه مجرد😑😂

میشه،بلاخره🌄🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش دیدن داره؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اونوقت اگه مادر نخبه باشه بچه هم نخبه میشه؟نه بابا یه سناریو الکی نوشتن

یاد فیلم ساخت ایران افتادم هوش هم میگن بیشتر به مادر میره

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

قشنگه تا اینجاش که امیدوارم بعداز اینم قشنگ باشه

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

میگن از رو فیلم پیشنهاد بی شرمانه آمریکایی درست کردن فیلمو..شهاب با آبان ازدواج میکنه ک میراثش دست ی آدم نخبه و درست بیفته 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه