2777
2789
عنوان

سالید مجیک

78 بازدید | 6 پست

خونتونو با سالید مجیک برا عید برق بندازین

برا خونه تکونی عید یه محصول فوق‌العاده هست 

محصول نانو هست هیچ آسیبی به پوست و محصول نمیرسونه 

از سالید مجیک میتوان در انواع سینک ظرف شویی و روشویی شیرآلات صفحه گاز ،کاشی،سرامیک،استیل ،کروم ،شیشه ،سطوح لعابی، وان حمام ،اینه،ظروف فلزی ،دستگیره درب ،قرنیز های مرمر استفاده کرد.

ببخشید با اجازه استارتر 

سلام دوستان 

اینجا به ما هیچ اهمیتی نمیدن لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم ۳ روز چیزی نیس کسی تاپیک نزنه

در اعتراض به اینکه نمیتونیم عکس بزاریم نمیشه لینک گذاشت 

قسمت ریپلای و ویرایش هم مشکل داره تازه از تبلیغات صرف نظر کنیم حذف تاپیک هم نداریم

رسما اینجا مارو یه مشت گوسفند فرض کردن از فعالیت ما پول درمیارن و به ما هیچ اهمیتی نمیدناین متن رو کپی کنید و این تاپیک رو تکرار کنید و دیگه هیچکس ۳ روز یعنی از امروز تا تاریخ ۸ اسفند تاپیک نزنه فعالیت نکنه شاید مدیر سایت یه فکری کنه

لطفا تا میتونید این متن رو کپی کنید و اعلام کنید به کاربرا

اینو ی خانومی گذاشته بودن...دیدم واقعا حق گفته...

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

تاپیکککک نزنیددددددد

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من ترکی بلدم ولی بعد این همه سال اصلا روم نمیشه حرف بزنم واقعا اومدنم عذابه هنوزم اینجاییم😢

بیخیال صحبت کن مهم نیست منم وقتی فارسی بحرفم لحجه دارم خب چیکار میشه کرد دیگه زود بهجت از بین می‌ره