2777
2789
عنوان

دوستان بیایین بگین کاربزرگی که برا خودتون کردین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 44 پست

توجه نکردن به حرف مردم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم مشاوره و دو سال به کمک مشاور روی خودم کار کردم و یه مشکل قدیمی که در من بود و در خانواده ام هم هست رو تا حدی در خودم حل کردم. این کاری که کردم فقط در حق خودم نبود. به امید خدا نسل آینده ام رو هم نجات می دم و لازم نیست این مشکلات با همون شدت نسل به نسل منتقل بشه. 

گوش ندادن به حرف دوستای حسود و قطع ارتباط با اونها و مطیع نظر خانواده بودن چون بزرگترین حامی هستن و هیچوقت بد مارو نمیخوان

ولی اگر به حرف دوستم گوش میدادم تا اخر عمرم بدبخت میشدم 

به این نقطه رسیدم که توی زندگی هیچ چیز اونقدری که من فکر میکنم ارزش استرس و تنش رو نداره و فقط یه بار زندگی میکنم تا اونجایی که میتونم باید واسه خودم ارزش قائل باشم و به خودم برسم چون تهش خودم واسه خودم میمونم

اشک شو،اما نه تو غم.

پس از زخم های بسیار

به این نتیجه رسیدم که از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باشم و هر کس هر انتظاری داشته باشم.

جهان بینی من تغییر کرد، آدما همه شون خاکستری هستن

نه مطلق خوبن نه مطلق بد

فهمیدم تعداد آدمای دورم زیاده ولی پشتم خالیه

فهمیدم خدا خیلی بزرگه

فهمیدم هر کسی اندازه ای داره بیشتر محبت و اعتماد کنی سر میره

فهمیدم باید مستقل باشم حتی از شوهرم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
پس از زخم های بسیاربه این نتیجه رسیدم که از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باشم و هر کس هر انتظاری داشته ب ...

عالیه چندسالتونه

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
بیست و چند سالگی حسابی زبان و کار با کامپیوتر رو یاد گرفتم. اون خیلیییییییییییی به کارم اومد. به اند ...

چکارمیکنی باهاش؟

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺