2777
2789
عنوان

دوستان بیایین بگین کاربزرگی که برا خودتون کردین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعداز۱۰سال که همه حقوقم رو میدادم به همسرم تا زندگی رو بسازیم،یاد گرفتم باید برای خودم سرمایه جمع کنم!!الان هرچی پول دستم میاد طلا میخرم 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

تصمیم گرفتم روی خودم تمرکز کنم

فداکار نباشم

حد و اندازه رو توی خوبی و نگرانی و کمک رسانی و دلسوزی و حمایت و... نگه دارم

ترس از دست دادن نداشته باشم

ترس از دست دادن آدما مزخرف ترین اخلاقم بود

اونم آدمای بی ارزش!!

چیزایی که دلم میخواسته بخرم و همیشه بخاطر اینکه خودم رو مسئول بی دلیل مشکلات میدونستم و نخریدم و پولش و دادم برای حل مشکلاتمون رو یکی یکی دارم میخرم

مدیریت مالی زندگی رو از روی دوشم برداشتم و اموالم و در سکوت از همسرم جدا کردم و فقط اونا رو مدیریت و خرج میکنم

پامو از توی قسط و بدهی و پیشرف و بدو بدو برای کسایی که از هر چیزی که هستن راضین برداشتم و دارم تنها میرم بالا هر چند اونا هم باهام میان ولی دیگه نظر یا سرزنش یا منت و غرغری نمیشنوم

حتی درس خوندن بچه هام رو هم گذاشتم به عهده ی خودشون

خیلی چیزا هست که امتحان کنم

از خود جدیدم راضی ترم

حالا نشخوار فکریم،استرسم،بی تابی هام تموم شده و وقت بیشتری برای خودم دارم

راحت میخوابم،سریال میبینم،از تنهاییم لذت میبرم

فقط مسئولیت هایی که واقعا با خودم هست رو انجام میدم

🌸🌸

شما خونه خودتون بودین و طلاق گرفتین؟با تروما های بعدش چ جوری کنار اومدین حرف مردم و ترس از اینکه دوب ...

شوهرسابقم فراری بود ورشکست بود منو گذاشت مقابل طلبکارای میلیاردیش در رف

تازه😅هرروزم هرزه های دورش بهم زنگ میزدن🙃خیانت های مکرر

نه برام مهم نبود ب کمک مشاور و روانپزشک و دخترعموهای عزیزم ب کمک پدرمادرم ک خدا عمرشون بده سرپاشدم

ازدواج کردم و خدارو شکر میکنم ک یک همسر مهربون خوب و بااخلاق نصیبم شد

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
خوشبحالت عالیه آفرین

🤗❣️

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
یعنی حذف شیرینی بزرگترین موفقیتته؟

اره منم کردم

دارم لاغر میشم پوستم بهتره بعد معده دردم بهتره سردرد کمتر دارم و......

تا دکتری خوندم شاغل شدم ازهمه مهمتر دخترم افتخارات زندگیمهاما باگ بزرگ زندگیم که بهش نرسیدم تغییر اخ ...

جداشدین؟

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

فعلا بیخیال غصه هام شدم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه