2777
2789
عنوان

ریزش مو توروخدا بیایننن

35 بازدید | 2 پست

سلام کسی هست ریزش مو شدید یهویی گرفته باشه؟ توروخدا کمکم کنید نمیتونم صبرکنم تا فردا که دکتر برم. یه هفته س حدودا موهام میریزه  امروز موهای ریخته مو ک شمردم ۱۵۰ ب بالا بود بخدا اشکام نمیزاره دقیق بشمرم خیلی نگرانم هم برای موها از یطرف هم برای اینکه دلیلش چیه این ریزش مو یهویی ک بیماریی نباشه. ۲۳سالمه موهام پرپشت بود الانم تقریبا هست ولی حجمشو حس میکنم کاملا ک کم شده. محدودینی نداره ریزش موهام هررررلحظه دست بکشم تو موهام مث اولین بار میریزه ازش. کسی اینجوری شده تو رو خدااا بیاین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ریزش مو خیلی بده مامانه منم خیلی ریزش مو گرفت باهم رفتیم پیش دکتر علیرضا قربانپور برای مامانم مز ...

من میگرن دارم و پروپرانولول استفاده میکنم البته نه هرروز. چندروز یبار که یادم بیفته. مزوتراپی برای میگرن احتمالا ضررداره